2

Par
5
Index
5
Gul
487m
Röd
425m
Orange
354m

2

Par
5
Index
5
Gul
487m
Röd
425m
Orange
354m

Hålbeskrivning

Ett av banans långa hål där bunkern på vänstersidan ligger bra till för att samla upp medelgolfarens utslag.

De långtslående får istället parera för bunkrarna längre fram. Inspelet mot green är svårt med vatten på vänstersidan och vatten samt skog på höger.

Proffset: Långt hål även för ett proffs. Men lätt utslag för proffset som slår över den första och andra fairwaybunkern, den tredje kan dock skapa problem om du inte har carry på över 230 meter lite beroende på var teekmarkeringarna står. Andra slaget är trångt då det är ett djupt dike på vänster sida och ett sidovattenhinder på högra. Greenen är välbevakad av bunkrar om inspelet inte är spikrakt. Enkel och medelsnabb green utan krusiduller.

Medelhcparen: Man skulle kunna tro att alla fairwaybunkar är ditlagda av en ond banarkitekt för här är det hinder både till höger och vänster... och rakt fram. Så tänk noga innan du väljer utslagsklubba. Andra slaget är lätt utan hinder men när du börjar närma dig green så blir det trångt mellan diket och vattenhindret i skogen. Svårt inspel då greenen är välbevakad med bunkar. Som tur är så är i alla fall greenen lättputtad.

Nybörjaren: Oj vilket långt hål. Dessutom tre fairwaybunkrar längre fram så planera ditt spel nog. Sedan är det bara att beta av hålet. När du börjar närma dig green är det massor med hinder, allt ifrån det stora diket, till skog med vattenhinder på andra sidan. Som det inte skulle vara nog så är det bunkar runt green. På detta hålet hade det varit bättre att slå för långt, om inte...greenen lutar mot fairway. Att få stopp på en pitch in eller att putta utför är alltid svårt. Så försök pricka mitt på green vid inspelet. Greenen däremot är inte så svår, i alla fall något!