6

Par
4
Index
17
Gul
249m
Röd
242m
Orange
183m

6

Par
4
Index
17
Gul
249m
Röd
242m
Orange
183m

Hålbeskrivning

Ett lätt hål om du nöjer dig med ett rakt utslag genom den trånga öppningen. Den som frestar att driva green kan få problem med högersidan. Välplacerad bunker vaktar framför green.

Proffset: Tänker "high risk, high reward!" Nästan ett så kort par 4 att du når fram på utslaget. Tänk dock på att du måste få stopp på bollen för bakom green lurar en stengärdesgård som är fylld med brännässlor, kopparödlor och en och annan huggorm. Snabb relativt platt green.

Medelhcparen: Utslaget är ganska lätt och fairwaybunkern når man ändå inte fram till. Andraslaget är svårare för greenen är inknödd mellan stengärdesgårdar runtom förutom framför där en greenbunker delvis täcker upp. Gå ej för långt på detta hål då stengärdesgården ligger relativt nära och den vill man inte vara i. Enkel green som oftast är snabb.

Nybörjaren: Ett ovanligt kort hål för ett par 4 hål men ändå ganska trixigt. Man vill inte hamna i skogen till höger eller snett vänster framför utslaget. Sedan är det en fairwaybunker på höger sida och bortom detta out. Vänstersidan är också riskabel med stengärdesgård med sidovattenhinder bakom. Så ta det lugnt och spela rakt. Framför greenen finns en bunker som man inte vill hamna i för misslyckas man med detta kan man hamna i stenmuren bakom green.