12

Par
4
Index
4
Gul
324m
Röd
278m
Orange
251m

12

Par
4
Index
4
Gul
324m
Röd
278m
Orange
251m

Hålbeskrivning

En dogleg höger, där förmågan att placera utslaget är viktigare än längden. På högersidan finns det risk att man hamnar i mask bakom skogen. Inspelet är svårt med bunkrar på båda sidor om en upphöjd green med dike bakom.

Proffset: Är smart och satsar inte allt utan placerar bollen precis i doglegkrönet 80-100 meter innan green. Håller tungan rätt i mun på inspelet för två bunkar vaktar greenen på var sin sida.

Medelhcparen: På utslaget kan man använda drivern bara man inte slår för långt. Sikta lite till höger om 150 meterspinnen så "öppnar du upp" hålet mot green. Försök inte komma in på green på andra slaget, utan sats istället på en 30 meter innan green där fairway är bred. Använd sedan pitch för att undvika greenbunkrarna.

Nybörjaren: Använd gärna driver eller spoon här. Undvik skogen till höger för här finns sidovattenhinder. Det är brett när du närmar dig 150-meter innan green. Akta dig för de två greenbunkrarna, slå hellre fram slagen innan green så du har ett kort enkelt slag in på green. På detta hålet är det bättre att slå långt för bakom green finns inget hinder, om du inte slår alldeles för långt i alla fall.