4

Par
3
Index
13
Gul
136m
Röd
102m
Orange
77m

4

Par
3
Index
13
Gul
136m
Röd
102m
Orange
77m

Hålbeskrivning

Svårt hål där man måste ha carry 130 m för att nå den upphöjda greenen. Varning för vänstersidan.

Proffset: Ett korthål som inte är så enkelt som det ser ut. Detta beror helt på greenen som har hela tre platåer. Dessutom är greenen snabb och risken är därför stor att bollarna rinner av i framkant om man puttar utan att tänka. Men det gör ju inte proffs, eller? En del säger att detta är den svåraste greenen av alla 27!

Medelhcparen: Detta hålet är längre än du tror, allt lutar ju uppför. Satsa på green men bli inte för besviken om du inte hamnar här för det är lätt att ta sig in på andra slaget istället. Svårputtad green i tre platåer, så lägg lite tid på att "läsa" greenen.

Nybörjaren: Detta hålet är bättre för nybörjaren än för andra! Här premieras korta raka slag, så ta inte i när du slår. Akta dig för vänstersidan som ofta är blöt och skogen tät. Inspelet till green är svårt med bunkar till vänster och en green som är lite utformad som en ärta. Bli inte rädd nu men det är en mardrömsgreen i tre platåer. Så försök föreställa dig hur greenen lutar/bollen rullar, om du är längst ifrån flagg kan du ju titta på bollbanan för de övriga som puttar innan dig!