14

Par
4
Index
2
Gul
387m
Röd
343m
Orange
304m

14

Par
4
Index
2
Gul
387m
Röd
343m
Orange
304m

Hålbeskrivning

Banans svåraste hål. Även de mest långtslående har svårt att nå in på andra slaget. Ett rakt utslag över tallarna är den kortaste vägen. Out-of-bounds på högersidan. Ondulerad green i nivåer.

Proffset: Ett ganska långt par 4:a så använd drivern utan problem. Sikta sedan mitt på green för här har du först buskar och sedan greenbunkrar på var sida. Tar ett jän lägre än planerat... Denna greenen är också upphöjd i bakkant och men den har inte tre utan bara två platåer. Men detta är ännu en svår green.

Medelhcparen: Längre hål än du tror, akta så du inte hamnar i buskarna på andra slaget. Slica inte för det är out på högersidan. Välbevakad green i två platåer som är upphöjd i bakkant.

Nybörjaren: Väldigt långt par 4 hål men också brett, du kan använda både driver eller spoon och sedan följa upp med långa järn. Akta dig för buskarna som är ca 60 m. innan green, de vill man inte hamna bredvid. Inspelet är svårt för det är en bunker på varje sida om green så använd en klubba som du är säker på. Även denna green är platåer, inte tre denna gång men två så lägg tid på puttningen så spar du slag.