7

Par
4
Index
15
Gul
255m
Röd
235m
Orange
188m

7

Par
4
Index
15
Gul
255m
Röd
235m
Orange
188m

Hålbeskrivning

Ett dogleg vänster, där man efter utslaget kan få problem med inspelet. En liten, upphöjd green med bunkrar bakom kräver mycket backspin och stor precision om bollen skall stanna. Dock ett lätt par 4.

Proffset: Satsar ibland på att slå över out till vänster. Lyckas ibland för blir det för långt så finns det out till höger efter doglegkrönet. Greenen är välbevakad med bunker både framför och bakom. Ett utmanande hål även för ett proffs!

Medelhcparen: Tänk inte ens på att använda drivern, eller att chansa genom att försöka drawa in. Var klok och slå ut med ett lågt järn, sedan ytterligare ett järn. Här är det tillåtet att ta två "järn". Försök inte heller nå greenen på andra slaget. Är du klok så försök placera tredje slaget innan green. Sedan gäller det att få stopp på bollen för det finns en greenbunker inte vara innan utan även efter greenen.

Nybörjaren: Här är det out of bounds till vänster vid utslaget så sikta istället mitt i fairway i dogledgkrönet, använd låga järn. Sedan gäller det att fortsätta med raka slag, för nu är det out of bounds till höger istället. Greenområdet är svårt med bunker innan och efter green så ta det försiktigt.