17

Par
4
Index
6
Gul
314m
Röd
269m
Orange
225m

17

Par
4
Index
6
Gul
314m
Röd
269m
Orange
225m

Hålbeskrivning

Ett par 4-hål med ett dike tvärsöver som samlar upp utslagen. Endast långtslående når över. Det smala inspelet är inte problemfritt utan kräver precision. Lägg drivern i vänster halva av fairway. Out-of-bounds längst vänstersidan.

Proffset: Slår en lång drive på 250 meter och därefter en lätt pitch in. Tänk dock på att det är berg på höger sidan om green vilket gör att greenen ofta ligger i skuggan, dvs ej så snabb.

Medelhcparen: Dike/vattenhinder korsar fairway 180 meter efter utslaget. Så kan du ej slå tillräckligt långt så försök inte slå över vattnet! Slå rakt för här är det out både till höger och vänster, hela vänster sida är dessutom sidovattenhinder. Landskapet lutar åt vänster så använd dig av detta och håll dig gärna på högersidan då bollan kan rulla in. Greenen lutar ocks skarpt, men eftersom denna ofta är i skugga så är denna green inte lika snabb.

Nybörjaren: På utslaget kan man med fördel använda drive eller spoon, andra slaget däremot får man inte missa och slå en "ormdödare" med för då kan man hamna i diket som korsar farway. Det finns även en fairwaybunker till vänster och ytterligare en bunker på vänster sida vid green. På denna green kan du ta i lite mer än vanligt när du puttar då det ofta är skugga här.