18

Par
5
Index
12
Gul
410m
Röd
375m
Orange
289m

18

Par
5
Index
12
Gul
410m
Röd
375m
Orange
289m

Hålbeskrivning

Banans lättaste par 5-hål där även medelgolfaren bör nå green på tredje slaget. Ett rakt utslag premieras då ruffen och skogen till vänster är besvärlig. Andra slaget bör ligga upptill höger om du inte når ända upp i backen. "Giftig" green ibland!

Proffset: Här är det till och med svårt för proffset! Utslaget vaktas av både fairwaybunkar och stengärdesgård till höger. Men det gäller att tänka positivt så proffset slår en drive och har 150 meter kvar in. High risk & high reward om man vågar satsa på pinnen! Greenkeepers hålplacering kan förändra spelet mycket på denna avlånga green!

Medelhcparen: Du tror att fairwaybunkarna är farliga, men det är dom inte för du slår kortare än du tror så använd drivern vid utslaget. Forrtsätt sedan att beta av hålet. Greenen är svår och välbevakad av både bunkrar och dessutom en snabb green.

Nybörjaren: Sista hålet! Jättelångt så testa drive eller spoon på utslaget. Fortsätt med järnslag. Sikta inte mitt på green utan istället lite till höger, härifrån kan du nästan putta in. Bry dig inte om att klubbhusaltanen är full med folk - även om du tror det så tittar dom mer på maten än på dig när du puttar!