7

Par
5
Index
1
Gul
481m
Röd
382m
Orange
314m

7

Par
5
Index
1
Gul
481m
Röd
382m
Orange
314m

Hålbeskrivning

Banans längsta hål har out-of-bounds till höger som ett hot både mot utslag och andra slaget. Inspel över damm mot stor ondulerad green. 

Proffset: Ganska långt hål med fairwaybunkrar på höger sida så proffset kan utan att ta i slå mot 150-meterspinnen på vänster sida. Lite prickskytte men ändå en lätträffad green. Proffset läser greenen noga för den är inte lika lätt som den ser ut.

Medelhcparen: Med en drive kommer du ut på fairway men håll till vänster, marken lutar ändå åt höger. Andra slaget är inte lika lätt som det ser ut, det finns en damm full med hungriga karpar så det gäller att få stopp på bollen. Greenen är alltid snabb så var lätt på puttern.

Nybörjaren: Detta hålet är lite orättvist för det är svårare för nybörjaren. Utslaget är trångt med skog till vänster och out of bounds till höger. Sedan är det bunkar längs högersidan. Fairway är också svår eftersom allt lutar ner mot åkerfältet. När du väl kommit fram i höjd mot bunkern så gäller det att få stopp på bollen, använd därför inte ett för lågt järn och försök placera bollen alldeles innan dammen. Den stora fina dammen kröns sedan på bunker på var sida så sikta noga i mitten. Varning för snabb green!