Gratis inomhusträning med Dale Harris i Golfsimulator!
 Vi vill fira att det nu är golfhöst - det vill vi fira med en liten "present" till alla medlemmar!

Därför erbjuder nu sektion Medlemsutveckling alla medlemmar, dvs alla medlemskategorier, att helt fritt få en grupplektion med vår Headpro Dale Harris inomhus i Golfsimulator (i klubbhuset)!

Läs mer HÄR och anmäl dig NU!

Begränsat antal platser så först till kvarn gäller.

Anmäl er genom att skicka mejl till: dale.harris@gullbringagolf.se

Superdeal på Golfhäftet
100 kr Superrea på Golfhäftet!

Nu endast 395 kr för 2019 och 2020.

Gäller från 23/9-10/10. Läs mer HÄR

 
Planera din golf 2020
Glöm inte bort att den 30/11 är sista datum för alla medlemsförändringar, annars förlängs medlemskapet med automatik till nästa år. 


 
Gullkrogen stänger 21/10
Passa på att njuta av god mat innan Gullkrogen stänger för säsongen.

Nu under hösten är lunchen öppen 11.00-14.30 och stängt måndagar i oktober.

 
Höstens städdagar
Ha kul ihop och gör nytta på samma gång! Höstens städdagar är söndag 27 oktober och lördag 9 november.

Läs mer HÄR.

 
Pro & Shop
Hej alla Medlemmar! Nu är det höst och det har blivit lite lugnare på banan och med detta kommer en fantastisk möjlighet att utveckla er golf vidare. Jag får väldigt många kommentarer om att det är svårt att ta rangeformen till golfbanan. Detta är inte alls ovanligt! Passa på att boka en spellektion med mig på banan själv eller med ett par kompisar. Jag skräddarsyr efter önskemål. Kontakta mig via mail eller kom in till shopen så hittar vi en lösning till hur ni kan spela bättre golf där det räknas. På banan!  

Jag fortsätter med vanliga lektioner ute och snart inomhus i vår underbara sving studios i klubbhuset.  I november startar höstträningen och olika kurstillfällen. Jag återkommer med dessa senare.

Golf Resor

Pga. en sen avbokning så finns det ett par extra platser till höstens resa till Thracian Cliffs i Bulgarien. Kolla in på länken nedan och klicka på PDFs länk till flera bilder och videosnutten för att förstå hur unik denna banan är!

Bokningar på vårens golfskola i mars till Makadi Bay i Egypten nästa år börjar fyllas på och golfskolan var väldigt snabbt fulltecknad förra året. Detta kommer bli en riktig kul upplevelse och det perfekta sättet att vässa till din golf inför den kommande golfsäsongen.

Klicka på länken och öppna PDF filen på dessa resor för mer information. http://www.gullbringagolf.se/se/pro-shop/golfresor

I shopen fortsätter vi med rea på många olika saker som kläder, bagar, bollar och klubbor. Vi har fyllt på med nyheter från Abacus och skor från Puma. Det finns också nya fina Gullbringa mössor i två olika varianter och färg. Perfekt till hösten.  

Jag erbjuder gratis customfit i samband med köp av ett nytt järnset eller driver men nu kan jag erbjuda samma deal plus rabatt på utvalda klubbor som Taylormade, Callaway, Titleist, Wilson och Cobra. Kontakta mig för att boka in din tid.

Välkommen in!

Head Golf Professional Dale Harris

0702–289787, dale.harris@gullbringagolf.se