Gymmet på GGCC
Testa på cirkelträning, öppna träningspass, höstlovsträning för barn, after work mm

Under hösten har vi planerat in aktiviteter i vårt fina PRAMA-Gym och vi hoppas naturligtvis att du vill komma och testa om du inte varit där tidigare, eller fortsätta träna om du gått på våra 8ggr Program eller öppna träningspass.
Läs mer HÄR.

 

GGCC har anslutit sig
Alla medlemmar i GGCC kan vara extra stolta för nu har vi anslutit oss till Samhällskontraktet.

Läs mer HÄR.

 
Höstmöte 24 november
Boka redan idag in Höstmötet den 24 november kl. 13.00 och var med och besluta vad vi ska satsa på 2020.

Officiell kallelse och mer info kommer.

 
Pro/Shop
Hej alla Medlemmar

Nu är det verkligen höst och trots att det är fortfarande +10 grader ute så är det väldigt få golfspelare på banan. Nu till helgen i samband att köket stänger så kommer jag också stänga shopen dvs mina fasta bemannade tider. Jag är på klubben under november och december med privatträning och planering och då är shopen alltid öppet när jag är i den.

Sista helgen är nu på lördag och söndag 19 & 20 oktober med öppettider kl. 11-15. Passa på att fynda på alla fina erbjudande på kläder, skor, golfbagar, golfklubbor mm.

Jul Helg Öppet: 14 & 15 december bjuder vi på glögg, kaffe och pepparkakor, inslagning av presenter och en massa olika färdiga julklapps förslag. Här kommer finnas roliga presenter till barn och även vuxna. Kanske ett presentkort på ett lektionspaket till någon som kan behöva det?

Det går alltid bra att ringa mig för att kolla om jag är på plats eller om du vill bestämma en tid.

Välkommen in till Gullbringas Golf Shop!

Här kommer en liten påminnelse om möjligheten att testa vår sving studio och få en gratis 15min lektion i Trackman. Det finns tider kvar på måndag 28/10 och onsdag 30/10.

Klicka på länken för mer information.


Med vänlig hälsning

Dale Harris, Head Golf Professional

0702–289787, dale.harris@gullbringagolf.se