Hjärtligt välkomna HEM till klubben!
Ni får detta mejl för att ni är nya eller "nästa nya" medlemmar. När man är ny golfare eller kommer från en annan klubb kan man lätt känna sig lite "vilse". Så vi vill med detta specialutskick informera om hur det funkar här på Gullbringa Golf & Country Club - GGCC förkortat.

Tre slingor
I normala fall så ändrar vi varje måndag vilka slingor som är 18 resp. 9 hål. Undantaget var just i år då vi byggt om Blå slingan. Vilken slinga som gäller syns på 5 olika ställen; på hemsidans första sida under "baninformation", hela årets bansträckning finns också på hemsidan, sedan står det på skylten som sitter vid entrén till klubbhuset, på on-tag scorekorten samt slopetabellerna till höger innanför dörren till klubbhuset.

Varje tisdags fm är det greenskötsel på 9-hålsbanan. Det betyder att varje slinga får sig en "omgång" var tredje vecka med rullande schema. Det betyder också att vi inte behöver stänga 18-hålsbanan pga greenskötsel.

Mest uppskattas är dock variationen. Man tröttnar inte på att spela "samma bana" lika fort som man gör på klubbar som bara har 18 hål/en fast 18 och 9-hålsslinga.

 
Vem bestämmer?
Överst står medlemmarna!

Gullbringas högsta beslutande organ är medlemsmötena. Lite förenklat; på hösten bestämmer medlemmarna vilken kvalitét vi vill ha ha kommande år = avgifternas storlek. På våren bestämmer medlemmarna vilka som ska sitta i styrelsen.

Medlemmarna har egentligen bara tre skyldigheter; anmäla ändringar i medlemskapet senast 30/11 inför kommande år. Betala de beslutade avgifterna. Samt tala om ifall man byter adress, mejladress mm. Läs HÄR.

Styrelsen fattar stora inriktningsbeslut. Det löpande arbetet sköts av anställd personal.

Man kan alltså säga att "Gullbringa Golf & Country Club samlingsnamnet på alla våra medlemmar"! 

 
Viktiga försäkringar
Som aktiva medlemmar i klubben har man ett brett försäkringsskydd som ingår i den årsavgift man betalar. 

Personskadeförsäkring, skadar du dig eller någon annan så täcker försäkringen detta.

Sakförsäkring, får du en golfboll på bilen, eller lyckas med att förstöra takpannor på en villa så "no worries" försäkringen täcker allt!

Olycksfalls Årsavgiftsförsäkring, du kan få tillbaks del av årsavgiften om du råkar ut för en olycka (även om olyckan inte sker på GK) som gör att du inte kan nyttja ditt medlemskap. 

VIKTIGT att man omedelbart kontaktar kansliet!

Naturligtvis finns en hjärtstartare på klubben. Ni finner den inne i klubbhet alldeles till höger om entrédörren.

 
Bokningsregler
Vår värdegrund - Alla medlemmar ska få lika stor plats och samma förtur till attraktiva tider! 

Via Min Golf kan man boka speltid max 21 dagar innan.

Ska vid något tillfälle ha en "kompisgolf/tjocka släkten-golf" så kan man boka ännu tidigare genom kansliet.

Man kan ha hela 3 bokade tider samtidigt på 18-hålsbanan (och 2 per dag) + 3 bokade tider på 9-hålsbanan (och 2 per dag).

Helger (lördag, söndag, röd dag) kl. 09.00-11.00 är reserverade för medlemmar och släpps fria 3 dagar innan för greenfeegäster.

Glöm inte att alltid ankomstregistrera er, vilket man lätt gör via app eller terminal!


 
Gäst till medlemsrabatt
Det är lätt att vara en "generös hemmaklubbs värd".

De gäster som ni bjuder till klubben får 100 kr rabatt på 18-hålsbanan och 50 kr på 9-hålsbanan.

Rabatten får alla som spelar i bollen. Läs mer HÄR.

 
Gullkrogen
Gullkrogen serverar inte bara sin berömda fisk & skaldjussoppa, utan även "görgoa Göteburgare" och mycket annat.

Vid senaste Players 1:st undersökningen hamnade Gullkrogen på mycket hedrande 3:e plats i Sverige!


 
Gymmet
Första "Prama  golfgymmet" i Sverige. Här tränar man i "TV-spelsmiljö" med ljud och ljus. Men nästan helt utan redskap, "kroppen" är redskapet. Detta betyder att det är skonsam träning för alla åldrar. Varför inte testa på ett cirkelpass? Läs mer HÄR.

 
Golfsimulatorer
Reng & rusk? Det är ingen ursäkt för att inte spela golf. I klubbhuset finns två golfsimulatorer, Flightscope (för vanliga dödliga som spelar golf för det är kul) eller Trackman (för de som vill bli en ny Stenson). Läs mer HÄR.

 
Drivingrange
Även rangen funkar vid rusk, för del av rangen är väderskyddad. Rangen är helt kontantfri och här funkar Visa/Mastercard. Dessutom finns det speciella kort, antingen Årskort eller Moneykort. 

Kort laddar man på via nätet eller receptionen. Läs mer HÄR.

 
Shop & lektioner
Vår Headpro Dale Harris har en välfylld och trevlig shop. Här kan man fynda snygga kläder så man ser bra ut på banan. Om det hjälper svingen att vara snygg vet vi inte...

Assistant pro är Anton Carlström. Tillsammans är dom ett oslagbart team för alla golfare som vill bli bättre. Läs mer HÄR.

 
Golfbilar
Klubben har 7 golfbilar till uthyrning. Boka golfbil genom receptionen i god tid innan spel. 


 
Kommittéer
Lite förenklat men... På måndagar är det seniorgolf (55+), onsdagar damgolf, onsdag och torsdag för nya golfare, fredag för herrar och söndag för juniorer.

 
Tävlingar
Förutom att kommittéerna erbjuder tävlande så finns vanliga klubbtävlingar. Självklart har vi också en Golfvecka under sommaren.

Vill ni inte tävla? Eftersom vi har tre olika slingor så kommer man ut på banan ändå. Läs mer HÄR.

 
Masterplan
Vi har investerat stort de senaste åren. Det vill vi fortsätta med, "ständig förbättring" är något vi strävar efter. Just nu arbetar vi därför med en Masterplan ihop med vår banarkitekt Peter Fjällman (på bilden).

Vill ni vara med? Läs mer HÄR.

 
Medlemsförmåner
Vi samarbetar med ett stort antal klubbar där man får rabatt vid greenfeespel.

Vi har även många andra samarbeten. Läs mer HÄR.

 
En öppen klubb
Nej vi har ingen sådan här knapp på klubben! Vi är alltid bara ett mejl bort! Synpunkter och idéer emottaget tacksamt till: klubbchef@gullbringagolf.se

 
Gullbringa Golf & Country Club - en kul mötesplats för alla åldrar!