2

Par
5
Index
3
Gul
459m
Röd
397m
Orange
327m

2

Par
5
Index
3
Gul
459m
Röd
397m
Orange
327m

Hålbeskrivning

Ett par 5-hål där varje slag måste vara välplacerat. Utslaget behöver inte vara långt men rakt. Andra slaget lägger bollen i position för inspel, sniker man vänstersidan riskerar man att hamna i mask på tredje slaget.

Proffset: Tur att proffs vet exakt hur långt man slår för här gäller det att placera bollen precis efter doglegkrönet, kullen skymmer dock bollens placering. Det modiga proffset slår en draw och hamnar nästan på green direkt - men akta greenbunkern till höger! Ganska enkel greenen som inte är supersnabb då den ligger lite vindstilla skyddad av stenmur.

Medelhcparen: Spela smart här! Använd gärna ett lågt järn och satsa på att nå doglegkrönet på andra slaget. Inspelet är ganska lätt bara man inte tar i och hamnar i bunkern till höger. Greenen är lättspelad, tveka inte när du puttar för detta är inte den snabbaste greenen vi har.

Nybörjaren: Väldigt svårt hål så ta det en bit i taget. Det är många kullar så det kan vara svårt att se var bollen landar. Inspelet är också svårt med tät skog till vänster och till höger bunker och grusväg, så chansa inte. Greenen lutar lite åt vänster så ta det försiktigt.