3

Par
4
Index
7
Gul
314m
Röd
283m
Orange
235m

3

Par
4
Index
7
Gul
314m
Röd
283m
Orange
235m

Hålbeskrivning

En skarp dogleg där utslaget måste vara välplacerat. Tillräcklingt långt fram för att ge fritt inspel, samtidigt som det finns risk för out-of-bounds om det blir för långt. En bunker i doglegen samlar upp många av de för långa utslagen.

Proffset: Tänker strategiskt och försöker inte gå över svackan redan på första slaget. Istället lägger sig innan för att kunna pricka greenen lättare. Green som lutar mot spelet och fångar bollen bra, ett enkelt par helt enkelt.

Medelhcparen: Använd gärna drivern om du inte slår för långt här är det brett och bra. Inspel sedan över svackan, använd inte ett för lågt järn för du behöver få upp bollen i luften och du vill inte slå för långt för bakom green lurar snår & ris.

Nybörjaren: Detta hålet är lätt i början men svårt i slutet. Testa träklubban vid utslaget. Försök hellre hamna på vänster sida om fairway än höger för det lutar mycket och gör att golfslaget blir svårt. Försök att placera slagen så att du hamnar på kullen precis innan svackan. Använd sedan en 7:a eller liknande för att ta dig över svackan för att hamna på greenområdet. Det är ingen ide att försöka nå green direkt utan spela kort och chippa sedan in bollen. Det är en bunker kort till vänster sida som dessutom är out of bounds hela vägen. Greenen lutar mycket så tänk på att bollen rullar fort om du har nedförslut.