5

Par
4
Index
1
Gul
347m
Röd
285m
Orange
253m

5

Par
4
Index
1
Gul
347m
Röd
285m
Orange
253m

Hålbeskrivning

Medelsvårt hål. Utslaget bör placeras till vänster om kullen för bästa läge. Stor bunker vaktar framför green, som är i två platåer.

Proffset: Kan "fläska på" med drivern utan att riskera någonting faktiskt. Lätt inspel med en greenbunker som inte är något hinder egentligen. Det är puttningen som är utmaningen här med en green som inte bara är snabb utan också lutar mycket inåt-framåt.

Medelhcparen: Roligt, här är det bara att ta i allt man kan med driver eller spoon. Andra slaget är längre än vad du tror och det är uppför så ta ett järn högre än du tror. Känner du dig feg så sikta lite till vänster om green. Om du siktar mitt på green och lyckas med en "worm-killer" rullar du ner i greenbunkern. Puttningen är svår på detta hål, du kan bara hoppas på att greenkeepern inte placerat hålet längst till höger.

Nybörjaren: Ett ganska långt hål så här gäller det att ta i. Glöm det er pro sagt, svinga fort! Testa gärna träklubban vid utslag och sedan låga järn. Det går inte att rulla in på denna green (om inte flaggan står långt till vänster). Så satsa istället på att hamna till vänster på green och sedan putta, men nerförsputtar är vanskliga, ta inte i för du kan bollen rinna av green och ner i bunkern.