18

Par
4
Index
10
Gul
302m
Röd
287m
Orange
229m

18

Par
4
Index
10
Gul
302m
Röd
287m
Orange
229m

Hålbeskrivning

Den branta backen upp mot den stora greenen gör att klubbvalet för andra slaget blir svårt.

Proffset: Behöver inte ens använda drivern utan det räcker med en hybrid, spoon eller lågt järn. Sedan spelar proffset enkelt in på green. Var snäll och laga det nedslagsmärke som du sannolikt gör då denna green lutar mot spelet som en basebollhandske!

Medelhcparen: Osäkert om du verkligen ska använda drivern, ta istället ett lågt järn då skogen är tät på vänster sida om du inte slår tillräckligt långt. På höger sidan lurar sidovattenhinder. Beta sedan av hålet med järnslag, tänk på att du inte slår lika långt som du tror och eftersom fairway lutar mot dig så får du inte en meter gratis! Greenen lutar mycket mot spelriktningen. Se upp för greenbunker till höger.

Nybörjaren: Äntligen, här premieras korta raka slag, så ta inte i när du slår. Akta dig för vänstersidan som är tät skog och högersidan som ser gles ut men har flera sidovattnhinder. Här får man ju inte heller droppa så långt bak man vill utan endast en klubblängd. Det är uppför hela vägen till green så ta i lite. Akta greenbunkrarna till höger! Kolla var flaggan står, tänk på att denna green också lutar mycket.