Medlemskap - en god affär!

Ett medlemskap i Gullbringa Golf & Country Club är inte bara en god affär. Vi kan också erbjuda en bana som alltid håller mycket hög klass. Vi har 27 hål som är uppdelade på tre likvärdiga slingor. Detta innebär att du, även under högsäsong, aldrig behöver vänta länge på att få komma ut och spela golf. Dessutom är det så att för att tillgängligheten till banan ska vara hög för våra medlemmar så har vi maximerat antalet aktiva seniormedlemmar.

Till säsongen 2023 finns det flera spelrätter till salu på vårt spelrättstorg. Från 2014 måste man inneha en spelrätt för att spela på banan. Gäller från det året man fyller 25. För juniorer finns det alltid plats på Gullbringa Golf & Country Club varför vi inte maximerat antalet juniormedlemmar.

Tänk på att vill man göra en förändring i sitt medlemskap måste man göra det skriftligt till kansliet innan den 30 november året innan det ska gälla. 

Som medlem har du tillgång till drivingrange, ett flertal övningsområden samt puttinggreens. Vi har också mycket duktiga tränare att tillgå samt en shop med ett mycket fint sortiment. I klubbhuset finns stora omklädningsrum med dusch, bastu, två golfsimulatorer, ett Prama golf gym och en stor uppvärmd utomhuspool. Gullbringa Golf & Country Club har en mycket välrenommerad restaurang.

Mat och dryck kan avnjutas både inomhus och ute på vår fina balkong.

Fler förmåner, såsom försäkringsskydd, greenfeerabatter, hittar du under menyn "Förmåner". Här kommer en kort presentation av våra medlemsformer:

Silvermedlem, max 1200 medlemmar

I medlemskapet ingår obegränsat spel på hela anläggningen alla dagar i veckan. Full access till country cluben och maxantal medlemsförmåner.

Bronsmedlem, max 150 medlemmar

I medlemskapet ingår obegränsat spel på hela anläggningen på vardagar. Vill man spela lördag, söndag eller helgdag så erlägger man en greenfee på 200 kronor per tillfälle. Full access till country cluben.

Järnmedlem, max 150 medlemmar

I medlemskapet ingår 10 speltillfällen samt fritt spel på djungelbanan alla dagar i veckan. En järnmedlem måste uppfylla något av följande krav: mantalsskriven minst 25 mil ifrån GGCC, förälder till medlem "Knatte junior" 0-12 år, studerande med CSN.

NYTT: 22-45 Bas, max 50 medlemmar

Medlemskap för dig i åldern 22-45 år. I medlemskapet ingår 4 speltillfällen/år, vardag som helg. Full access till country cluben.

NYTT: 22-45 Extra, max 150 medlemmar

Medlemskap för dig i åldern 22-45 år. I medlemskapet ingår obegränsat antal speltillfällen, vardag som helg. Full access  till country cluben.

Studerande = 1000 kr rabatt

Studerar du på heltid med CSN-stöd så får du som senior hela 1.000 rabatt på alla aktiva medlemskap förutom 22-45 Bas.

Passiv medlem

En passiv medlem får fritt använda vår pool, bastu, klubbhus, djungelbana mm. Som passiv medlem blir man också inbjuden till medlemsfester. Passiv medlem har ingen spelrätt på GGCC men har rösträtt på medlemsmöten.

Country medlem

En country medlem får fritt använda vår pool, bastu, klubbhus, djungelbana mm. Som country medlem blir man också inbjuden till medlemsfester, olika arrangemang som "pröva på golf" och liknande. Country medlemmar har heller ingen spelrätt på GGCC men har rösträtt på medlemsmöten.

Medlemsavgifter 2023

På Gullbringa Golf & Country Club har vi valt att satsa på hög kvalitet med medlemmen i centrum. Detta kan vi göra till mycket konkurrenskraftiga avgifter tack vare att vi funnits sedan 1967 och byggt upp banan successivt utan att dra på oss stora lån. Vi har också många frivilliga som ställer upp och skapar mervärde för klubben.

Alla medlemskap är "tillsvidaremedlemskap".

Som medlem kan du välja att betala avgiften en gång per år (årsavgift) alternativt autogiro i samarbete med Sitra eller MoreGolf Mastercard.

Årsavgiften är uppdelad i två delar, en medlemsavgift och en spelavgift. Är du passiv medlem så betalar du bara medlemsavgiften. I avgifterna nedan så är både medlemsavgiften och spelavgiften inkluderad.

2023 års avgifter

Medlemskapstyp                     Helårsbetalning                        Månadsbetalning*

Senior Silver                               6990 kr                                          583 kr

Senior Brons                               5990 kr                                          500 kr

Senior Järn                                 4050 kr                                          338 kr

Senior 22-45 Bas                       2250 kr                                          188 kr

Senior 22-45 Extra                    4590 kr                                           383 kr

Junior 17-21                              2500 kr                                           209 kr

Junior 13-16                              1800 kr                                           150 kr

Yngre junior 0-12                       1400 kr                                           117 kr

Country & Passiv                         850 kr                                             71 kr

 

* Vid månadsbetalning/autogiro tillkommer operatörens avgifter. Vi samarbetar med både Moregolf Mastercard och SITRA för uppdelning av årsavgiften. 31/månad eller 0 kr om du använder e-faktura med Moregolf mastercard. 27 kr/månad med SITRA.

Studerande -1000 kr

Är du senior (över 22 år) och studerar på heltid med CSN-stöd får du 1.000 kr rabatt på alla aktiva medlemskap förutom 22-45 Bas.

Familjemedlemskap

Max 15 380:- per år (årsavgift) per familj. 1 282:-/ månad. Som familj räknas högst två seniorer (mammam & pappa) och man måste vara mantalsskriven på samma adress. Detta betyder i realiteten att vid silvermedlemskap betalar familjen för en yngre junior, alla övriga juniorer i familjen är helt gratis. Skåpavgift räknas ej in i familjemedlemskap.
 

Utträde och förändring av medlemskap

Alla medlemskap är tillvidaremedlemskap. Medlem som vill utträda ur föreningen eller förändring av medlemskap skall skriftligen anmäla detta till styrelsen eller kansli senast 30 november året innan det ska gälla.

Länkar Autogiro och Medlemsansökningsblankett

Klicka bara på länken nedan för autogiro med Moregolf.

Klicka bara på länken nedan för Medlemsansökan.