Golfpaket & hotell

Marstrands Havshotell

Marstrand Fastland

Marstrands Havshotell ligger på den yttersta kajen innan havet tar över. Här finner du lugn, luft, överraskande mat, ett salt spa, 98 rum med hög tillgänglighet och prisvärda paket för vardagar, kvällar, helger och högtider. Dessutom närhet till hav och häll på världens västligaste uteservering och rejäl bohuslänsk omtanke. Välkommen till ett saltare Marstrand. Under 1 timme från Göteborg.

https://www.marstrands.se/

Stenungsbaden Yacht Club

Det finns miljoner sätt att njuta av livet. Stenungsbaden erbjuder flera valmöjligheter för den aktiva livsnjutaren. Passa på att unna dig välgörande behandlingar och lite bubbel i vårt sköna spa, njut av ett tufft träningspass på vår boot camp och låt kulinariska läckerheter fylla dig med ny energi i vår restaurang Captains table. Allt inramat av bohuslänsk granit och en vidunderlig utsikt över Hakefjorden och det salta havet.

https://www.stenungsbaden.se/

 

 

Hotel Fars Hatt

Kungälv

Mitt i Kungälv, några landsvägskrokar från havet och 15 minuter norr om Göteborg, ligger Hotell Fars Hatt. Hotellet som har anor från 1684 har under årens lopp blivit en naturlig mötesplats för såväl Kungälvsbor som turister och affärsresenärer.

Förutom trivsamma konferenslokaler, skön nattsömn och vällagade måltider erbjuder vi dans och underhållning under vissa helger. Som gäst hos oss har du dessutom alltid fri parkering, fritt Internet, fri tillgång till relaxavdelningen med motionsrum, biljard och bastu. Sommartid har ni naturligtvis även tillgång till vår 25-meters utomhuspool.

http://www.farshatt.se/

Grand Hotel Marstrand

Marstrandsön

 

http://www.grandmarstrand.se/

Villa Maritime

Marstrandsön

http://www.villa-maritime.se/

Sol & Sand B & B

Ytterby

http://solochsand.se/

Lökeberg Hotell & Konf

Lökeberg

 

http://www.lokeberg.se/