Golfpaket

Golfpaketet ger dig övernattning på fint hotell, golf med lunch och en 2 eller 2-rättermiddag från endast 1345 kr. Köp till vårt "pluspaket" med ytterligare en dags golf och lunch för endast 500 kr. Och då ingår även golfbil!

Spela banan som fostrat spelare som Henrik Stenson, Helen Alfredsson och Carin Koch - spela Gullbringa Golf & Country Club!

Passa på att besöka inte bara Marstrandsön utan även Kungälv och Kexfabrikens Bräckbod, mums! Kombinera med fin shopping.

Golfpaket med Fars Hatt i Kungälv: Kakbuffé vid ankomst till hotellet. En golfrunda på Gullbringa Golf & Country Club med den berömda goda lunchen.  3-rätters middag på hotellet. Övernattning i dubbelrum, frukostbuffé. Pris 1.345kr/person för del i dubbelrum. Köp till Pluspaket med ytterligare en golfrunda på Gullbringa Golf & Country Club med lunch och golfbil för 500 kr. Pluspaketet köper du direkt på Gullbringa.

Golfpaket med Stenungsbaden Yacht Club: En golfrunda på Gullbringa Golf & Country Club. Entré till hotellets gym, 3-rätters middag på hotellet, övernattning i dubbelrum, frukostbuffé. Lägg till 300kr och få tillgång till SPA. Boka online och få 15% rabatt vid bokning av två nätter. Pris 1.568kr/person för del i dubbelrum. Köp till Pluspaket med ytterligare en golfrunda på Gullbringa Golf & Country Club med lunch och golfbil för 500 kr. Pluspaketet köper du direkt på Gullbringa.

Golfpaket med Hotell Villa Maritime på Marstrandsön: En golfrunda på Gullbringa Golf & Country Club med den berömda goda lunchen. 3-rätters middag på hotellet, övernattning i dubbelrum, frukostbuffé. Pris 1.695kr/person för del i dubbelrum. Köp till Pluspaket med ytterligare en golfrunda på Gullbringa Golf & Country Club med lunch och golfbil för 500 kr. Pluspaketet köper du direkt på Gullbringa.

Golfpaket med Marstrands Havshotell: En golfrunda på Gullbringa Golf & Country Club med den berömda goda lunchen. Entré till hotellets SPA, 2-rätters middag på hotellet, övernattning i dubbelrum, frukostbuffé. Pris 1.745kr/person för del i dubbelrum. Köp till Pluspaket med ytterligare en golfrunda på Gullbringa Golf & Country Club med lunch och golfbil för 500 kr. Pluspaketet köper du direkt på Gullbringa.

Golfpaket med Grand Hotell Marstrands : En golfrunda på Gullbringa Golf & Country Club med den berömda goda lunchen. 3-rätters middag på hotellet, övernattning i dubbelrum, frukostbuffé. Pris 1.895kr/person för del i dubbelrum. Köp till Pluspaket med ytterligare en golfrunda på Gullbringa Golf & Country Club med lunch och golfbil för 500 kr. Pluspaketet köper du direkt på Gullbringa.

För bokning av grundpaket kontakta valfritt hotell.

Pluspaketet köper du direkt av Gullbringa Golf & Country Club.