1

Par
4
Index
9
Gul
357m
Röd
324m
Orange
265m

1

Par
4
Index
9
Gul
357m
Röd
324m
Orange
265m

Hålbeskrivning

Ett medelsvårt hål, där kortslående bör hålla utslaget något till vänster på fairway för att undvika muren på högersidan. Den konvexa greenen vaktas av två bunkrar.

Proffset: Det är lugnt, även om du är proffs så slår du inte så långt att du hamnar i fairwaybunkern till vänster. Lätt inspel om greenkeepern inte varit lurig och satt flaggan i framkant.

Medelhcparen: Driver på första hålet! Men ta inte i så du spricker för det finns en väg långt till vänster och en stengärdesgård till höger. Inspelet är lite lurigt med vakande greenbunkrar på var sin sida och stengärdesgård bakom green. Greenen är inte supersnabb då skogen bakom green skuggar stora delar av dagen.

Nybörjaren: Mycket långt hål, på utslaget kan du dock chansa och använda driver eller spoon, det är ju nedför och stengärdesgården till höger är ganska långt bort. Eftersom fairway är bred på detta hålet kan du fortsätta med låga järnklubbor tills du kommer fram till green. Här är det lurigt för det finns två främre greenbunkrar som vakar på varje sida om green. Så det är bättre om inspelet blir för långt än för kort. Slå dock inte alldeles för långt för det finns en stengärdesgård även bakom green. Lättputtad green.

Karaktär

Skogsbana

Stimp

8

Grässort

Tee

Fairway

Green

Klipphöjder

Tee

08

Fairway

08

Green

08