1

Par
4
Index
11
Gul
312m
Röd
267m
Orange
218m

1

Par
4
Index
11
Gul
312m
Röd
267m
Orange
218m

Hålbeskrivning

Ett smalt hål där berget till höger vaktar green, som är i två platåer.

Proffset: Om proffset känner sig modigt slår hen en lång drive på 250 meter och därefter en lätt pitch in. Men hen kan också välja på att slå fram ett lågt järn och ändå bara ha 100 meter kvar. Puttningen kan bli lite trixig om man slår för långt, så låt inspelet hellre bli för kort än för långt.

Medelhcparen: Använd gärna ett lågt järn, en driver eller spoon hamnar lätt åt vänster i våt skog, slicar ni istället till höger är chansen stor att bollen rullar ut på fairway då högersidan är backig med lutning mot fairway, om man inte slår för långt in i skogen! Andra slaget är också ganska långt, greenen vaktas också av en greenbunker på vänster sida. Alternativet är att man spelar kort och sedan placerar bollen närmare hål för att spara på puttarna istället.

Nybörjaren: Detta hålet är bättre för nybörjaren än för andra! Här premieras korta raka slag, så ta inte i när du slår. Akta dig för vänstersidan som ofta är blöt och skogen tät. Inspelet till green är svårt med bunkar till vänster och en green som är lite utformad som en ärta. Väl på green så försök att få bollen så att du puttar uppför, det rullar bra på green och har man riktig otur kan bollen rulla ner i bunkern, lite beroende på hålplaceringen är så klart.  

Karaktär

Skogsbana

Stimp

8

Grässort

Tee

Fairway

Green

Klipphöjder

Tee

08

Fairway

08

Green

08