Drivingrange

Vår nya drivingrange byggdes om 2018/19 och förbättrades med allt ifrån väderskydd till nya bollar och mattor mm.

Rangen är helt kontantfri. Man kan endast betala med kort (Visa & Mastercard) i apparaten och med Monyx App, samt med GGCC rangekort.

Det finns två olika rangekort:

1) "Range Årskort". Spelar du mycket så lönar det sig att köpa ett "Årskort" på rangen. Detta är personlig och får ej överlåtas. Vid "langning" av bollar har klubben rätt att spärra kortet. Årskortet är giltigt till dess att vi stänger rangen längst till 2019-12-31. Förlorar du ditt rangekort så kontakta kansliet utan dröjsmål. Pris 1.599 kr.

Medlemserbjudande: Spara 500 kr - Köp ett Årsrangekort innan den 31/5 för 1.099 kr

Silvermedlemmar får dessutom 100 kr extra rabatt och betalar då endast 999 kr

Juniorer i våra träningsrupper kan köpa Årsrangekort för 599 kr

 

2) "Range Money". Spelar du lite så kan du köpa ett rangekort "Money" och ladda på valfritt belopp. Rangekortet kostar 50 kr och fungerar i många år. Money rangekort är ej personligt, dvs du kan dela med dig till nära och kära. Som medlem i GGCC får du 10% extra när du laddar på ditt rangekort, gäller alla medlemsformer.

Ni köper drivingrangekorten i kansliet. MEN har ni redan idag ett befintligt befintligt rangekort från förra året och vill ladda på så behöver ni inte göra detta på plats i kansliet. Fyll bara i detta formulär så fixar vi så allt är klart. Klicka HÄR.

Swisha sedan till:123 355 3898 eller betala i kansli/reception, tack.