Drivingrange

Vår nya drivingrange har allt ifrån väderskydd till nya bollar och mattor mm.

Rangen är helt kontantfri. Man kan endast betala med kort (Visa & Mastercard) i apparaten och med Monyx App, samt med GGCC rangekort.

Det finns två olika rangekort:

1) "Range Årskort". Spelar du mycket så lönar det sig att köpa ett "Årskort" på rangen. Detta är personlig och får ej överlåtas. Vid "langning" av bollar har klubben rätt att spärra kortet. Årskortet är giltigt till dess att vi stänger rangen längst till 2021-12-31. Förlorar du ditt rangekort så kontakta kansliet utan dröjsmål.

Icke medlem: 1.850 kr

Medlemserbjudande: 1.450 kr.

Silvermedlemmar får dessutom ännu mer rabatt och betalar 1.250 kr. 

 

2) "Range Money". Spelar du lite så kan du köpa ett rangekort "Money" och ladda på valfritt belopp. Rangekortet kostar 50 kr och fungerar i många år. Money rangekort är ej personligt, dvs du kan dela med dig till nära och kära. Som medlem i GGCC får du 10% extra när du laddar på ditt rangekort, gäller alla medlemsformer.

Ni köper drivingrangekorten i kansliet. MEN har ni redan idag ett befintligt befintligt rangekort från förra året och vill ladda på så behöver ni inte göra detta på plats i kansliet. Fyll bara i detta formulär så fixar vi så allt är klart. Klicka HÄR.

Swisha sedan till:123 355 3898 eller betala i kansli/reception, tack.