Gullbringa Country Club

Inte nog med att vi har en av de finaste golfbanorna, vi erbjuder även alla, inklusive icke-golfare, möjlighet att vara medlem i vår country club. Du hittar vår nyrenoverade pool som ligger precis nedanför klubbhuset och en djungelbana - en mindre variant av golfbana som utmanar alla spelare! Tillgång till detta ingår i våra medlemskap men skulle du som inte spelar golf vilja ha möjlighet att nyttja detta så finns möjligheten att teckna ett country club medlemskap för endast 850:-.

Poolen

Visst ligger Gullbringa inte långt ifrån salta bad - men för de som vill ha "osaltat" så har alla våra medlemmar fri tillgång till vår pool.

Poolen, som byggdes om under 2015, är uppärmd och för att bibehålla värmen drar vi över ett skyddstak under natten. När detta är fördraget får man inte bada i poolen. Det betyder att poolen är öppen generellt kl. 10.00 - 19.00 men kan ändras beroende på väder och andra aktiviteter.

Det är absolut förbjudet att leka med pooltaket. (Detta består av hårdplats som kan gå sönder om man leker på taket och då är det stor risk för allvarliga skärskador.)

Poolen är öppen under skolans sommarlov och oftast lite längre.

Vi tar allvarligt på vattenkvalitet och mäter Ph- och klorvärden mm varje morgon. Om vattnet inte är perfekt stängs poolen tillfälligt.

Innan man hoppar i poolen duschar man av sig. Det finns duschar och omklädningsrum i klubbhuset och även en utomhusduschen bredvid poolen. Här duschar man lämpligt av sig efter att man fått gräs på fötterna då man sprungit till kiosken för att köpa glass mellan doppen eller efter poolbadet också.

Tänk på att bilar/transporter passerar till klubbhuset, dvs spring inte över vägen mellan pool och klubbhus.

Observera att poolen bara är 1,55 cm djup dvs man får inte dyka i poolen.

Husdjur/hundar är välkomna utanför poolområdet.

Poolen ligger mellan klubbhus och kiosken bara några meter från klubbhuset. Kom ihåg att ta med egen handduk till poolen.

Klubben har ingen anställd badvakt/lifeguard på plats så det är ni som föräldrar som ansvarar för era barns säkerhet. Så håll koll på barnen ej mobilen.

 

 

Djungelbanan

En bana för de minsta till de största - yngsta till de äldsta, vår djungelbana gör golf roligt för alla!

Vår djungelbanan ligger vackert i bokskogen bakom Blå 9 med 9 st par 3 hål på 15-25 meter. Banan ligger under alla underbara bok träd och underlaget är därför löv. Här inne är det stillsamt och lugnt då blåsten inte når hit.

Man behöver endast en klubba, typ en sandwedge eller den mest loftade klubba du har. Specialbollar som inte går så lång behövs. (Risken för rikoschetter är också för stor med vanliga golfbllar).

Man lånar dessa specialbollar mot en deposition på 20 kr i kansli/reception. Djungelbanan används obegränsat utan kostnad för alla medlemmar i GGCC.