Gullbringas Herrelitlag

Denna träningsgrupp är för våra elitspelare som tävlar på nationell men även internationell nivå. Här spelar både juniorer och seniorer som håller en riktigt hög nivå och vill fortsätta utvecklas för att nå toppen. De tävlingar som man spelar när man tillhör dessa grupper är bl.a. Göteborgsserien och SM Klubblag.

Under 2018 har vi ökat vår bredd inom herreliten genom att våra herrar representerats av två olika lag, ett breddlag som fokucerat på Göteborgsserien och ett spetslag som fokucerat på SM Klubblag (Division 1 Västra).

Denna satsning har givit många positiva resultat på personlig nivå då vi fått flera duktiga unga seniorer som tidigare tillhörde junioreliten att hitta tillbaka till elitverksamheten! 

Tyvärr så hamnade vi närmast under strecket och åkte ur Division 1 Västra under sommarens seriespel på Ulricehamns GK. Vi ska se till att göra samma snabba comeback som förra året då vi krossade motståndet på Hovås i Division 2!

För laget i Göteborgsserien blev det en 10.e plats och här satsar vi vidare mot en högre placering till nästa år!

Vi kommer fortsätta denna lyckade satsning 2019 och förhoppning locka tillbaka fler duktiga golfspelare som är sugna på att utveckla sin golf och få vara med i ett härligt gäng! 

 

 

Kontakt

Är ni intresserade av att vara med i (eller vet mer om) Gullbringas herrelit så kontakta mig!

Coach: Björn Jonsson