Styrelsen

Styrelsen är till för dig som medlem. Tveka inte att tala med oss när vi träffas på Gullbringa Golf & Country Club. Du kan även skriva ner dina åsikter och idéer och lägga i förslagslådan i klubbhuset eller be klubbchefen föra dina åsikter vidare. Alla medlemsfrågor tas upp på kommande styrelsemöten och besvaras skriftligen kort därefter genom klubbchefen.

Hans Mattsson

Ordförande

Jag är idag 73 år, sambo med Gunilla och bor i Marstrand. Spelat golf i 30 år. Är som person positiv och ärlig.

Mina fritidsintressen förutom golfen är att vara på havet med vår motorbåt samt att resa.

Professionellt  har jag varit egen företagare, arbetat som VD och vVd inom näringslivet och under senare år har jag arbetat för IKEA som varuhuschef och byggt upp varuhus både i Sverige och utomlands.

Min förhoppning med uppdraget är att vi gemensamt skall skapa en organisation för att  ta GGCC in i en förändrad golfvärld på ett för medlemmarna positivt sätt och få mer ungdomar intresserade av vår sport. Jag skulle också vilja finna nya vägar att samarbeta med andra klubbar utan att det skall för oss medlemmar vara alltför kostsamt.

Min förhoppning och vision är att GGCC om 10år är en välmående golfklubb, intressant att besöka och uppvisar en hög kvalitet.

Roger Johansson

Vice Ordförande

Christoffer Holmgren

Ledamot

Jag har spelat på Gullbringa sen jag fick min första golfbag i julklapp av min Farmor julen -92, tog det gröna kortet våren -94 och har sedan dess varit med i klubbens arrangemang i olika former. Tillvardags driver jag tillsammans med min pappa och bror en redovisningsbyrå i Göteborg.

Jag är den klassiska typen av föreningsmänniska som alltid har svårt att säga nej. Sedan 2012 har jag suttit i styrelsen i handbollsklubben HP Warta i Göteborg och kan förhoppningsvis ta med mig de lärdomar som vi som förening har gjort under dessa år. I HP Warta har vi lyckats vända en utdöende ungdomssektion genom tydlig rekrytering samtidigt som vi lyckats vända röda siffror till gröna.

Golfen står inför stora utmaningar genom en ökande medelålder vi på Gullbringa är definitivt inte skyddade från detta. Om 10 år skulle jag vilja se att vi på Gullbringa har en stor framgångsrik juniorverksamhet för att säkra tillväxten och en bana med fantastisk kvalitet som lockar medlemmar från närliggande klubbar.

Martin Areschoug

Ledamot

Jag är en yngre man som älskar golf. Har hamnat helt rätt i livet, både bor och jobbar på en golfbana. Är mån om att alla i min omgivning ska må bra. 

Det är en ära att ha en möjlighet att göra gott för klubben. Nu när golfbanorna har det lite tufft behöver vi många nya idéer och jag hoppas kunna bidra med att göra Gullbringa till en ännu bättre klubb.

Om 10 år kommer Gullbringa kommer att finnas kvar och vara en av de starkare klubbarna i distriktet. Vi måste satsa på juniorerna för att kunna säkra återväxten. 

 

Niclas Lindblom

Ledamot

Anna Nissen

Ledamot

Annelie Hultén

Ledamot

Lennart Olving

Valberedningen, sammankallande

Jan Westin

Valberedningen

Rose-Marie Rüter

Valberedningen

Tore Svensson

Revisor

Rein Leesment

Revisor

Lars Johansson

Revisor (suppleant)

Mikael Ekberg

Revisor (suppleant)