Boka enkelt genom app

Boka enkelt speltid i appen MGBokning (Min Golf).

Enklare att boka starttid!

­

I MGBokning är det enkelt att göra allt ifrån att boka starttid, lägga in in golfvänner och det finns andra bra funktioner som kan vara bra för dig att ha när du ska ut och spela.  

 

Min Golf Bokning är Svenska Golfförbundets officiella bokningsapp. Den finns att ladda ned från App Store och Google Play och ger enkelt tillgång till alla bokningsbara tider på Sveriges 457 golfklubbar. Genom det avancerade sökfiltret kan spelare hitta banor och lediga tider baserat på värden som pris, antal personer, område och tid – anpassat efter spelarens önskemål. Användaren kan också lägga till sina golfkompisar och banor de ofta spelar på.

 

Utöver att boka golftider så finns en smidig koppling mellan Min Golf Bokning och Golf Gamebook, en av Sveriges mest använda appar för digitala scorekort med över 100 000 användare i Sverige.

Golfare med båda apparna installerade kommer då kunna koppla sin bokade starttid direkt till Golf Gamebook via ett knapptryck. Då synkas ronden direkt från Min Golf Bokning och det är bara att börja registrera resultat i Golf Gamebook-appen när du är på plats.

 

 

Kommentarer

Fler artiklar