Dale is back!

Välkomna till golfshoppen lördag den 22/2 kl. 10-13!

Hej alla medlemmar

Nu är jag tillbaka i Sverige efter jag har tillbringat jul och nyår i Australien.

Nu är jag igång igen med planeringen för en ny spännande säsong på Gullbringa. Det blir en del nyheter med tränings och utvecklingsmöjligheter samt mycket nytt i shopen. Jag har redan utrustning för att prova ut Cobras omtalande T-rail klubbor och snart kommer möjligheten att prova andra leverantörs klubbor. Det finns inga bestämda öppettider just nu men det går bra att ringa mig så kan vi bestämma ett möte. Jag är också tillgänglig för privatlektions tider både inomhus och ute.

Nytt för i år är ett samarbete med Callaway kläder som kommer att leverera Gullbringas logo kläder med möjligheten att blanda olika plagg i färgkombinationer för att skapa just den look som passar just dig. Callaway håller en mycket hög kvalité samt kan jag erbjuda till ett riktigt prisvärt paketpris.

Lördagen den 22:e februari bjuder jag och Rasmus från Callaway in alla medlemmar för möjligheten att prova ut dessa logokläder så att ni kan lägga en beställning för att säkra att ni får just den färgkombination som ni önskar. I samband med öppningshelgen i början av april kan ni hämta era beställningar. Betalning av beställda kläder sker i samband med upphämtning.

Spara datumet! Logokläder utprovning i klubbhuset kl. 10:00-13:00. Lördag 22 februari.

Välkommen till ett nytt golf år!

Dale Harris

Head Golf Professional

0702–289787

dale.harris@gullbringagolf.se

Kommentarer

Fler artiklar