Flera av våra medlemmar har inte någon e-post adress. Varför?

Har du en golfvän som inte fått något nyhetsbrev eller information från klubben?

Som det är nu så försöker vi använda oss av GIT adresslista när vi skickar nyhetsbrev, eller annan information från klubben.

Så det vore bra ifall ni kan logga in på Min golf på golf.se eller säga till kanslit om ni behöver uppdatera er mailadress.

Vi vill ju inte att ni missar något viktigt från klubben.

Om ni har missat eller vill läsa nyhetsbrev igen så kan ni göra det på Nyheter- Nyhetsbrev eller om ni vet någon som inte är medlem men kan vilja få utskick från Gullkrogen eller Shopen kan man där ange sin mailadress.

Varför vill vi påminna om detta då?

- Jo, idag så får vi många autosvar om att adressen inte finns eller är felaktig, så för att inte vi skall få så många mail varje gång vi gör utskick så bli vi glada om ni hjälper oss med det. Det tar bara ett par minuter för er men det ger så mycket för oss.

Idag är det otroligt många av våra medlemmar som inte har någon e-post adress i GIT, vore bra ifall vi kan få ner den siffran så vi ser att vi kan nå er på ett enklare sätt.

Att endast skicka brev via posten är inte ekonomiskt för klubben eller bra service för er medlemmar. Så kolla med era vänner å titta gärna så era uppgifter stämmer.

Tack för hjälpen!

//
Mats Thulin

Fler artiklar

Namn Datum
Mikael är i himlen 2022-06-23
Öppettider Midsommar 2022-06-23
Medlemsundersökning 2022-06-20
Spela säker golf 2022-06-17
Poolen är öppen 2022-06-13