FREDAX-avslutning 2019

Dags av fira av FREDAX 2019

Scramble-avslutning

Då har vi spelat färdigt ordinarie säsongsomgångar för 2019 - alla vår- och höstomgångar är klara, Challenge är slutförd och Eclectic-hålen är fulla. I fredags den 6 september slutförde vi 20e omgången på en blöt Röd/Gul bana, efter diverse turer fram och tillbaka om det överhuvudtaget skulle gå att spela. Läs mer om hur alla tävlingar slutade på vår hemsida för Fredax.

För att fira detta och hylla våra pristagare under året, samt skapa nya lyckliga vinnare, håller vi vår årliga scramble-avslutningstävling fredagen den 20 september.

Som alltid, inleder vi med att samlas klockan 15:00 för att några minuter efter det inleda årsstämman där vi tar upp under året inkomna motioner. Skicka gärna in i förväg till ola.nissen@telia.com så publicerar jag dem på Motioner o Beslut avdelningen på hemsidan. För dem som vill fundera i förväg. Man kan också väcka en motion under själva mötet, för omedelbar behandling.

Glöm inte heller bort att anmäla er till tävlingen via GIT, senast 14:00 samma dag. Då har jag en större chans att lotta ihop handicapmässigt lika bollar - 2017 lyckades jag så att alla spelade med exakt samma spelhandicap, lyckas jag i år igen?

Efter spelet (Texas-scramble) där alla spelar från röd tee, kommer Gullkrogens pytt-i-panna att smaka extra gott - den plus en starköl kostar 120:- och är det enda som kostar, själva tävlingen har ingen startavgift.

Efter maten, sker prisutdelning där pristagarna över säsongens tävlingar premieras, liksom att vi lottar ut fina priser - vi drar från alla säsongens scorekort 7 vinnare, ju fler ggr ni deltagit ju större chans alltså! Även säsongens "böter" lottas ut.

Välkomna till en härlig avslutning av Fredax!

mvh
Ola & Henrik

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Medlemsenkät 2020-06-02
Medlems korsords-tävling! 2020-05-28
Nya bokningsregler 2020-05-27
Vildsvin på GGCC 2020-05-24
Möt Melker 2020-05-22