Gullkrogen öppnar 23 mars

Hos Gullkrogen kan ni känna er säkra.

Kära gäster & medlemmar!

Vi skriver detta meddelande med anledning av pågående covid pandemin.

Våra öppettider första veckan från den 23/3 måndag till fredag är 11.00 -14.30 med lunch.              

Från den 30/3 har vi öppet hela veckan.

Innan varje lunch och flera ggr under lunchen så kommer vi torka av bord och ytor med desinfektionsmedel.  Vår matsal är stor och vi har ytterligare ökat avstånd mellan borden för att säkra att våra gäster inte sitter för nära varandra.  Vi kommer lägga upp all mat inifrån köket även sallad o bröd m.m.

Många gäster känner säkert inte till att vi kan erbjuda takeaway av lunch – hjälp oss att sprida den informationen!  Om man önskar så kan man även ringa till oss inför hämtning av maten. Gör din beställning på 0303 – 22 70 26

Vi har även möjlighet att erbjuda utkörning av lunch till företag eller större grupper.  Kontakta oss på gullkrogen@gullbringagolf.se om ni är intresserade av det.

Ni som vill köpa lunch kort till ett fantastiskt pris kan ringa in en beställning o swisha så lägger vi undan tills ni kommer till restaurangen.

Avslutningsvis vill vi lyfta hur viktigt det är att vi tar hand om varandra och särskilt våra äldre och de som är del av riskgrupper. Vi tar oss igenom det här tillsammans.

Med vänliga hälsningar Niclas & Mikael

Gullkrogen

Kommentarer

Fler artiklar