Intervju nr 2 med Peter Fjällman

Vi tog ett snack med Peter när han var på besök för att få veta mer om hur arbetet har gått, vad som har gjorts och vad som händer framöver.

Hej Peter, nu har det gått några månader sedan vi sågs sist. Du har precis varit ute och tagit en titt på greenerna, vad har hänt?

Jo men det är så att vi är färdiga med greenerna och har lagt på såbädd och växtbädd, dräneringen och gjort iordning runt omkring. Idag har jag gjort den sista inspektionen inför sådd då det ska ske förhoppningsvis kommande vekca.

Har allt gått enligt plan?

Absolut! Jag är jättenöjd över resultatet och framförallt det som klubbens medarbetare har sysslat med efter att min maskinkille lämnat så har de fortsatt och gjort iordning områdena runt omkring, packat såbädden och dräneringslagret och de har gjort ett fantastisk bra arbete!

Är det något som har tillkommit i projektet?

Nej, det har rullat enligt plan och det ser ut som jag hade tänkt och till och med bättre så det är fantastisk kul!

Så utöver att gräset blir sått nästa vecka, vad händer därefter?

Därefter ska sanden läggas i bunkrarna och göra en utbyggnad av bunkrarna då det inte finns något material där ännu och det är tanken att det sker runt den 16-17 maj. Då gör man iordning botten på bunkrarna, lägger på sanden och sen är det bara att avvakta och se att allt växer som det ska och sen kan man öppna banan.

Vågar man gissa när öppningen av banan sker?

Ja alltså, det finns ett datum som är satt runt vecka 30 så det är det man siktar på, men allt kan ju bero på vänder och vind.

Spännande, då får vi se vad som händer framöver. Tack för pratstunden!

 

Följ projektet här

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Städdagar hösten 2021 2021-10-13
Frostrisk = sovmorgon 2021-10-13
Förbättringarna fortsätter! 2021-10-12
Missade du tävlingen? 2021-10-05
Golfbilsförbud 2021-09-28