Juniorverksamheten 2020

Nu är anmälan öppen!

Välkommen till en ny spännande golfsäsong med Team GGCC.

Här kommer lite information kring juniorträningen sommaren 2020.

Säsongsträning:

Träningen startar vecka 17 och håller på till och med vecka 35 med uppehåll vecka 29-31. (Elit och tävlingsjuniorer startar vecka 14 tränar till vecka 38)

Varje vecka innehåller ett teknikpass och ett tillfälle med spelträning på banan. (Gäller ej Golfkul som inte har någon spelträning utan enbart ett lekfullt golfpass per vecka)

Anmälan till årets träning görs på Gullbringas hemsida under Idrott / juniorer. Vi vill gärna ha din anmälan så fort som möjligt för att kunna fördela grupperna på bästa sätt. (Helst innan 31/3)

http://www.gullbringagolf.se/se/medlem/idrott/juniorer/anmalan-till-juniortraning-2

(Missa inte att juniorer har möjlighet att köpa ett årskort på rangen till ett rabatterat pris i kansliet)

Uppstartsträff:

I samband med säsongsstart kommer Dale tillsammans med Juniorkommittén att kort informera om upplägget för kommande säsong. Detta kommer att ske i lilla konferensrummet i klubbhuset.

Läger:

Vi kommer att starta säsongen med två träningsläger. Våra Damer, Herrar och äldre Juniorer (födda senast -05) åker till Halmstad Golfarena sista helgen i mars. Våra lite yngre juniorer startar med ett läger på Gullbringa under påsklovet. Mer information kring tider, kostnad kommer tillsammans med inbjudan till de juniorer som är aktuella för att deltaga. Dale har även lite spännande tankar kring läger under sommarlovet, inget är spikat och vi återkommer även här med mer information lite längre fram.

Tävling:

Vår populära ”STC Junior tour” fortsätter även denna säsong. Detta är en ypperlig chans att få träna på banan, hitta nya kompisar och prova på att tävla under enkla former. Det finns något som passar alla oavsett kunskapsnivå. Vi vill verkligen att så många som möjligt är med på dessa tävlingar som alltid avslutas med grillning och en liten prisutdelning.

Vill du prova på att tävla på någon av juniortävlingarna arrangerade av Göteborgs golfförbund finns det mycket roligt att välja bland. Vi kommer att satsa lite mer på några av dessa tävlingar där vi även låter vår tränare följa med. Våra PRO:s kommer löpande under säsongen att informera om vilka tävlingar som finns och vad som skulle kunna passa just dig och din spelnivå. Har du frågor i allmänhet kring juniortävlingar utanför GGCC får du gärna kontakta Niclas Lindblom (tel. 0708-253077 alt. Lindbloms@bahnhof.se) så försöker han hjälpa till att besvara eventuella frågor.

Fritt spel:

Gullbringa har valt, tillsammans med ett antal andra klubbar i Göteborg, att stötta ett ökat golfande bland våra juniorer. Som juniormedlem på GGCC har du möjligheten att fritt spela på ett antal banor i Göteborg. Detta är en fantastisk möjlighet vi verkligen hoppas att du utnyttjar under året. Se bifogad länk för mer info.

http://www.ggf.nu/verksamhet/juniorverksamhet/fritt-spel-juniorer/

 

Kommentarer

Fler artiklar