Ny restauratör 2023

Vi tar maten på allvar på GGCC!

Vår fantastiska Gullkrog med bröderna Magnusson i spetsen har funnits på Gullbringa Golf & Country Club i 20 år.

Många medlemmar var oroliga för 20 år sedan då förra krögaren Dan Appelgren lämnade över stekspaden till ”den unga vispen Niclas Magnusson”. Helt i onödan visade det sig.

Restaurangen är otroligt viktig för hela klubben, både medlemmar och gäster. I alla undersökningar så har Gullkrogen fått högsta betyg.

Samarbetet mellan Gullkrogen och Gullbringa Golf & Country Club har präglat av ett sorts symbiosförhållande som alltid vara helt friktionsfritt och smidigt. Vi har båda haft det bra!

Det var en stor tragedi och chock när Mikael Magnusson lämnade oss i somras. Att Mikael var en speciell person ser vi då medlemmarna donerat en stor summa till Cancerfonden för att hedra Mikael.

Nu stod bara Niclas Magnusson kvar och har med familjens hjälp lyckats driva Gullkrogen vidare under året. Tyvärr har Niclas meddelat att han inte vill driva krogen utan sin tvillingbror nästa år. Han vill istället få en omstart och ser möjligheten att pröva någonting nytt.

Niclas som håller Gullbringa varmt i sitt hjärta kommer dock fortsätta som konsult åt oss och hjälpa till så att Gullkrogen ska leva vidare på Gullbringa Golf & Country Club. Niclas har ett brett kontaktnät och känner många i branschen. För Niclas är det viktigt med ett ansvarsfullt överlämnande till ny restauratör. Vi vill fortsätta med samma inriktning som tidigare med fantastiska fiskrätter och fin husmanskost.

Tack vare att bröderna Magnusson byggt upp en erkänt högklassig och framgångsrik verksamhet finns det bra underlag för att fortsatt driva Gullkrogen med en ny och mycket seriös restauratör.

Arbetet att innan ny restauratör har redan startat och styrelsens ambition är att ha detta på plats i god tid innan nästa golfsäsong.

Vi tar maten på allvar på Gullbringa Golf & Country Club!

Styrelsen för GGCC

 

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Prama 2022-10-06
Vårt nya rangesystem 2022-10-04
Golfbilsförbud 2022-10-03
Fredax är nu över för 2022 2022-10-02
Byte av rangesystem 2022-09-15