Nyheter från pro/shop

Uppstart hos Dale betyder "Träningkortet 2020", Grand Opening i shopen, Påskläger och mycket annat.

 Hej alla medlemmar

Här kommer lite info om shopen och träningsverksamhet inför den nya golfsäsong.

Corona Virus

Väldigt snart är det golfsäsong och på grund av det oroliga läge som Coronaviruset (COVID-19) skapar just nu, så vill jag säkerställa för dig att vi på Gullbringa Golf Shop tar situationen på allvar. Mina medlemmar, gäster och personalens säkerhet och välbefinnande är av högsta prioritet för mig. Vi har uppgraderat alla våra rengörings- och hygienprocesser, för att du ska känna dig lugn och trygg när du handlar i shopen hos oss.

Träningskort 2020

Nytt för i år är att det nu finns det 3 olika träningskort som passar allas behov. Det går bra att anmäla sig till dessa nu med säsongstart V 17. Tiderna finns redan upplagda i min boknings kalender ”Pro Planner” Läs mer om träningskort i länken nedan.

http://www.gullbringagolf.se/se/pro-shop/kurser/tr

Lektion/Pro Planner

Nu har jag öppnat min bokningssida när det gäller privatlektioner mm. Här har ni möjlighet att boka in på custom fitting också. I detta system kan ni se en blockering som heter ”Dale Shop” som helt enkelt betyder att det är jag som är i shopen den dagen om ni skulle vilja ha min proffsiga personliga rådgivning av klubbor, bollar och allt annat. Välkommen in!

http://www.gullbringagolf.se/se/pro-shop/pro/lektioner

Grand Opening Shop

Grand Opening i shopen är helgen 4&5 april kl. 10:00-16:00 båda dagarna. Men jag kommer att vara på plats redan nu på lördag och hålla smygöppet i shopen mellan 10-14. Just nu har jag fullt upp med att packa upp årets nyheter. Det finns också många bra erbjudande på logo bollar från alla mina leverantörer. Kontakta mig gärna för mer information och custom bokningar.

Påskläger

Måndag och tisdag 6&7 april är det dags för påsk lägret! Påsk lägret riktar sig till dig som är mellan 7 och 15 år. Öppet för alla med eller utan HCP. En riktigt bra chans att komma igång och vara ute på banan och spela. Anmäl dig redan nu!

http://www.gullbringagolf.se/se/pro-shop/pask-lagert

Välkommen!

Dale Harris

Head Golf Professional

0702–289787

dale.harris@gullbringagolf.se

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Medlems korsords-tävling! 2020-05-28
Nya bokningsregler 2020-05-27
Vildsvin på GGCC 2020-05-24
Möt Melker 2020-05-22
Ny lokal regel 2020-05-20