Nytt beslut 2/4-bollar!

Fler ska få chans att komma ut på banan! Från och med idag kommer kansliet att arbeta med att sätta ihop 2-bollar till 4-bollar.

Nu är semestertiden snart här!

Vårt medlemsspel har gått upp med 141 procent och nu förväntar vi oss ytterligare ökat speltryck.

Vi har fått nya besked från SGF och Folkhälsomyndigheten och kommer att starta verksamheten allt eftersom. Mer info kommer.

Tidigare har kansliet ej satt ihop bollar. Men från idag kommer kansliet aktivt att sätta ihop bollar till 4-bollar för att få ett jämnare speltempo på banan och för att fler medlemmar ska få tillgång till banan nu under absoluta högsäsongen.

Om det är så att man är rädd/är i riskzonen måste man kontakta kansliet vid bokning som då blockerar tider så ingen annan kan boka in sig i bollen. Var snälla och missbruka inte detta! Annars finns ju risken att vi får ta bort denna möjlighet. Vill ni spela ensamma så välj inte de attraktivaste tiderna på helgerna (08-13).

Tidigare beslut om att kansliet ej får göra gruppbokningar v. 26-32 (absoluta högsäsongsperioden) ligger fast. Detta då den "arbetande delen" av våra medlemmar ska kunna ha samma möjlighet som alla andra medlemmar att boka golftid under semestern. Det är också viktigt för styrelsens långsiktiga arbete att vi får värdefull statistik över medlemsspel. Alla medlemmar kan boka själva via Min Golf ihop med vänner. Det är av yttersta vikt att alla medlemmar behandlas lika.

Styrelsen 2020-06-08

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Höstens städdagar 2020-09-15
D50 2020-09-14
Kallelse Extra Årsmöte 2020-09-09
Resultat SEB-golfen! 2020-09-08
Vi behöver dig! 2020-09-07