Nytt från Pro/Shop

Julklappshelg och mycket mer.

Julklappshelg den 5-6 december. Öppet i shopen 10-15: Kom förbi, då bjuder vi på glögg, kaffe och pepparkakor. Inslagning av presenter gör vi också och ni hittar en massa olika färdiga julklappsförslag. Här kommer finnas roliga presenter till barn och vuxna. Kanske ett presentkort på ett lektionspaket till någon som kan behöva det? Det finns också kvar saker från utförsäljningen till 30-70% rabatt. Alltid något att fynda!

Svingstudio Trackman Klippkort. Nytt för i år är ett 5 timmars kort i svingstudion under vintern. Vid det första tillfället ingår en lektion med mig, där vi lägger upp ett plan tillsammans på vad du ska träna på. Därefter tränar ni på egen hand eller spel med Trackman. Detta kort kostar 1600kr och kan delas med 2 personer. Kontakta mig för köp och tidsbeställning.

Vårens golfskola går till Morgado i Portugal i februari. Bokningsdeadline är i slutet av december. Det finns platser kvar och detta kommer att bli en riktig kul upplevelse och ett perfekt sätt att vässa till din golf inför den kommande golfsäsongen.

Klicka på länken och öppna PDF filen på dessa resor för mer information.

http://www.gullbringagolf.se/se/pro-shop/golfresor

 

Behöver ni kontakta mig så är det enklast via mejl nedan eller mobil.

Ha det bra och svinga lugnt!

Dale Harris

Head Golf Professional

0702–289787

dale.harris@gullbringagolf.se

 

 

 

 

Kommentarer