Fredax-tävlingar

Snart är det dax för ordinarie Fredax-verksamhet att dra igång

Hej,

Efter att Svenska Golfförbundet lyfte förbudet att tävla från 1 juli, kommer vi att dra igång Fredax-verksamheten enligt mer eller mindre gammal beprövad modell.

Naturligtvis kommer vi att följa våra nya rekommendationer och rutiner för att hålla avstånd och minimera risken för smittspridning, corona finns ju fortfarande i samhället och det gäller att vi fortsätter vara vaksamma och försiktiga. Men med de rutiner vi har infört under våren hoppas vi att vår verksamhet inte kommer att bidra till att föra någon smitta vidare. Du bidrar själv genom att hålla god handhygien, undgå fysisk kontakt och att aldrig komma till spel med symptom eller känningar av sjukdom!

Med det sagt, kommer vi ha vår första Fredax-omgång den 3 juli enligt gammal modell. Anmälan i GIT är redan öppen. 10 juli är det uppehåll för Gullbringa-veckan, men sedan kör vi varje fredag från den 17 juli till den 18 september givet att vädret tillåter (minns ni höstregnen ifjor?!). Sedan är det planerat en avslutning den 25 september, vi får prata med Gullkrogen hur de kan hjälpa till med att hantera middagen efter avslutnings-scramblen – det fixar de säkerligen galant!

Varmt välkomna alla gamla Fredax-golfare, och förhoppningsvis några nya också.

Mvh
Ola Nissen och Henrik Holst

Läs mer på FREDAX-golfens hemsida, Tävlings-start i juli

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Höstens städdagar 2020-09-15
D50 2020-09-14
Kallelse Extra Årsmöte 2020-09-09
Resultat SEB-golfen! 2020-09-08
Vi behöver dig! 2020-09-07