Poolen är öppen

Glöm inte de viktiga poolreglerna så blir poolen en säker och rolig plats för alla.

Visst ligger Gullbringa inte långt ifrån salta bad - men för de som vill ha "osaltat" så har alla våra medlemmar fri tillgång till vår pool.

Poolen, som byggdes om under 2015, är uppärmd och för att bibehålla värmen drar vi över ett skyddstäcke under natten. När detta är fördraget får man inte bada i poolen pga olycksrisken. Det betyder att poolen är öppen generellt kl. 10.00 - 19.00 men kan ändras beroende på väder och andra aktiviteter.

Poolen är öppen under skolans sommarlov och oftast lite längre.

Vi tar allvarligt på vattenkvalitet och mäter Ph- och klorvärden mm varje morgon. Om vattnet inte är perfekt stängs poolen tillfälligt.

Innan man hoppar i poolen duschar man av sig. Det finns duschar och omklädningsrum i klubbhuset och även en utomhusduschen bredvid poolen. Här duschar man lämpligt av sig efter att man fått gräs på fötterna då man sprungit till kiosken för att köpa glass mellan doppen eller efter poolbadet också.

Observera att poolen bara är 1,55 cm djup dvs man får inte dyka i poolen.

Husdjur/hundar är välkomna utanför poolområdet.

Poolen ligger mellan klubbhus och kiosken bara några meter från klubbhuset. Kom ihåg att ta med egen handduk och ev. simdynor/puffar, till poolen.

 

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Göteborg Golf Cup 2022-08-15
KM-en familjefest! 2022-08-04
Aray Society tävling 19/8 2022-07-31
Vi vann! 2022-07-18
Pooltaket på plats 2022-07-12