Pristagare utvalda och givande testning på rangen

Årets juniorstipendiater har fått sina utmärkelser och rolig testning av svinghjälpmedel på rangen

Pontus

Pontus

Gullbringadrivern ges till den junior som haft bäst idrottslig utveckling under året. Anton Carlström har verkligen visat att han vill bli duktig och sänkt sitt hcp till 4 som 14-åring. Vunnit på Skandia Tour och representerat både J16 och J21-laget. Högt rankad i sin ålderskategori i Sverige. Skall bli kul att följa Anton mfl utveckling kommande åren - har verkligen stor potential många av juniorerna.

Kulperödsputtern ges till junior som tränat och tävlat flitigt men också är en go och glad juniorkompis. Många skulle kunna få det men Pontus Guttormsen sticker ut lite mer. Alltid ett leende på läpparna och spelar massor av golf och brinner för det. Sänkt sig till 5 i hcp i år men har bara spelat golf några år - bra jobbat.

I samband med Idrotts avslutning för året fanns Golfinsyncs uppfinnare Niklas Eliasson på rangen och förevisade sin uppfinning. Hjälpmedlet hjälper spelaren att arbeta rätt med handleder och svingplan/svingspår. Fått mycket uppmärksamhet på Golf.se det senaste och används av många tourspelare. Många medlemmar som provade på både sving, chip och pitchslag och flera beställde hjälpmedlet.

 

Kommentarer

Fler artiklar