Pro & shopnyheter

En shop sprängfylld med årets nyheter och dessutom en nyhet på tränarfronten!

Hej alla medlemmar!

Lite kallt fortfarande men kul att träffa så många medlemmar som är redan ute och tränar på rangen inför säsongsstart!

Nu är vi nästan klara med alla renoveringar i shopen och alla årets nyheter börjar dyka upp och även här händer mycket nytt med olika leverantör plus nya tillskott till shopen. I takt med att klubben växer och banan förbättras med 6 nya greener så måste min verksamhet också växa i takt. Jag är väldigt glad att Annika och Karin fortsätter denna säsong att leverera en proffsig och hög service för att hjälpa alla medlemmar och gäster hitta rätt i shopen. En ny trevlig tjej Annie kommer ni också att träffa under säsongen.

Sen har jag fått en spännande förstärkning till min träningsverksamhet i form av en ung duktig spelare som har påbörjat sin PGA tränare utbildning och jag tror att väldigt många känner honom redan. Han heter Anton Carlström och kommer att hjälpa mig framförallt med att utveckla alla juniorer samt vara tillgänglig för alla medlemmar för privatlektioner. Läs mer om Anton i hans presentation.

Junior påsk läger

Här finns det fortfarande plats till årets första junior läger! Kolla länken och sprid gärna om ni känner någon med barn som också ska få upptäcka Gullbringa!

Påsk Lägret 2021 | Gullbringa Golf och Country Club

Grand Opening Shop

Grand Opening i shopen är helgen 27&28 mars kl. 10:00-16:00 båda dagarna där vi kommer visa upp årets nyheter med klubbor och kläder samt med många fina öppningserbjudande. Vi har under vintern gjort en del förbättringar i shopen och byggt om samt installerat ett bonuskort system som kommer att gynna dig som handlar i shopen.

Välkommen in till shopen!

Demodagar 2021

2021 kommer vi att få besök av alla mina leverantör som finns i shopen.

Boka tid för gratis utprovning för att se vad årets klubbor kan göra för din golf.  Dessa dagar har leverantörerna med sig hela deras sortiment och en expert som kan hjälpa dig att hitta rätt klubbor som passar just dig.

Nu i Corona tider tar de bara emot kunder på bokade tider.

Boka din tid via Shopen 0702-289787 eller mejla dale.harris@gullbringagolf.se

Välkommen.

  • Onsdag 31/03. Callaway kl. 14-18
  • Torsdag 01/04 Wilson kl. 14-18
  • Onsdag 07/04 Cobra kl. 14-18
  • Onsdag 14/04 Taylormade kl. 15-19
  • Torsdag 15/04 Ping kl. 14-18
  • Onsdag 19/05 Wilson kl. 14-18

 

Välkommen till ett nytt spännande år!

Med vänlig hälsning

Dale Harris

Head Golf Professional

0702–289787

dale.harris@gullbringagolf.se

 

Kommentarer