Rapport från Höstmötet

En bild säger mer än tusen ord, tänk vad 10 bilder säger!

Man säger att ”en bild säger mer än tusen ord”. Därför lägger vi ut en massa bilder istället för att skriva en lång text.

Detta Höstmöte var ett extra festligt möte då vi passade på att inviga Prama Gymmet.

Innan själva mötet så bjöds det på Gullbringa-bubbel (alkoholfri så klart). Banden till Gymmet klipptes både av vår Ordförande Hans Mattsson och av unga fröken Skenberg. Kanske en blivande ordförande? Denna ”duo-klippning” symboliserar att ”Gullbringa Golf & Country Club är en kul mötesplats för alla åldrar”.

De 82 medlemmarna lyssnade på Vice ordförande Roger Johansson som berättade allt om Arvsfondsprojektet. Detta flyter på enligt plan både ekonomiskt och tidsmässigt.

Styrelsen berättade också att man beslutat om ett belöningssystem för medlemmar som rekryterar fler medlemmar till klubben. Mer om detta på hemsidan inom kort.

Klubbens revisor Tore Svensson drog ett preliminärt resultat för 2018. Detta visar på att ekonomin är under kontroll, dock behöver vi öka intäkterna om vi vill kunna investera mer för framtiden. 2018 var ett extremt år vädermässigt, med kall och sen vår och extremt varm och torr sommar. Detta innebar sämre greenfeeintäkter än budgeterat. Rangen har dock inneburit ett bra tillskott, varför ekonomin är i balans.

Medlemmarna beslutade att bifalla styrelsens förslag om medlemsformer och avgifter.

Driftsbolagets VD och vår banchef Peter Johansson drog budgetförslaget och maskininvesteringar inför 2019. Också detta beslutades enligt förslaget.

Mötet avslutades med att vår TK-ordförande Lasse Urholm delade ut 2018 års KM-medaljer.

Klicka nedan för höstmötesprotokollet.

Vid pennan Anna Joelsson Söfting

Foton: Sture Gustafsson och Anna JS

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Testa Golfsimulator! 2019-07-16
Carin Koch Junior Open 2019-07-16
Viva España Open 2019 2019-07-15
Fantastiska medlemmar som sponsrar! 2019-07-12
Sponsorer sökes 2019-07-12