Vi vann!

Gullbringas duktiga herrar vann SM klubblag herrar div. 2.

Vi är väldigt glada att vi kunde ro hem seriesegern trots några sena skador i truppen vilket gjorde att jag skrev in mig som sjätte spelare. Båda dagarna spelades i solsken och hård vind så det var väldigt svårt att komma nära dom riktigt svåra flaggplaceringarna som Rasmus satt ut på dom redan hårda greenerna! 

Segern grundlades första dagen men att Stefan Emmoth och Daniel Karle gjorde en grym foursome (-1) med två eaglar, Stefan sänkte en wedge från 110m på Blå 8 och Daniel satte en 5-metersputt på Gul 9. Denna följdes som sedan upp av en fenomenal bästboll (-7) av Emil Carlen och Anton Carlström, där dom avslutade birdie-birdie-eagle! Andra dagen som spelade alla väldigt stabilt och smart, vilket gjorde att vi efter morgonens foursomes kunde dryga ut ledningen några ytterligare slag som sedan räckte för att hålla undan till seger efter dom avslutande singlarna med åtta slag över Särö! 

Vi har nu klarat av bedriften att direkt vinna division 2 och komma tillbaka till Division 1, tre av tre gånger de senaste åren! 

Speciellt tack till juniorerna Adam och Emil som var caddies alla 72 hålen, dom gjorde ett strålande jobb och var ovärderliga för oss!

Björn Jonsson 

 

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Välkomna på Julbord! 2023-11-28
Rapport från medlemsmötet 2023-11-28
Vinterbanan öppen! 2023-11-24
Medlemserbjudande 2023-11-21
Träna med Sofia 2023-11-17