Städdag 22 och 28/3

Städdagarna blir av - fast i modifierad version!

Söndag 22/3 och lördag 28/3 är det städdagar.

Vi träffas klockan 09.00 och städar fram till 12.00.

För säkerhets skull (Coronasmittan) träffas vi utomhus vid Scoring Arean. Arbetsuppgifter delas ut löpande för att undvika folksamlingar. Efter städning blir det korv också utomhus. Självklart fixar vi enskild/privata arbetsdagar vid annat valt tillfälle för de som föredrar. Maila bara till: kansli@gullbringagolf.se.

I år hoppas vi att många kommer på städdagarna då att vi har mycket jobb som behöver göras. Fokus kommer att vara att plocka bort grenar efter skogsavverkning/gallringen. Allt ska inte bort, bara det som är nära spelytor dit golfbollar brukar hamna och på ytor i skogen där många brukar gå.

För de som inte vill städa utomhus så finns ett helt klubbhus fullt med byggdamm och smutsiga fönster.

Vi har fått en sponsor som skänker 1st 4-boll på Kungsbacka GK (Hamra) vid 50 städare, 2st vid 60 osv (dock möjligt med endast 1 4-boll per dag och dag bokas via klubbchef@gullbringagolf.se) Värde ca 3.000 kr/boll.

Dessa lottas ut i samband med städningen - kom så många som möjligt.

Självklart är det också så som tidigare att om man är med på minst 2 städdagar slipper man betala kommande års städavgift (400kr). (Avgiften tas ut i efterskott). Gäller från det året man fyller 16 år tills man är 75 år.

Klädsel? Oömma kläder, handskar och stövlar!!! Det är blött! Ta gärna med kratta.

Inställd städdag? Om städdagen ej kan genomföras pga exempelvis vädrets makter eller annan info om risken för Coronasmittan så utannonseras detta under NYHETER på hemsidan.

Man behöver inte föranmäla sig till städdagarna.

Välkommen i gemenskapen!

Kommentarer

Fler artiklar