We proudly present

Dale Harris our Head Pro!

Hej Gullbringa!

Jag heter Dale Harris och har fått den stora äran att få bli Gullbringa Golf & Country Clubs nästa Head Golf Professional. Jag ser verkligen framemot att komma till en golfklubb med en lång tradition inom elitutveckling men också en klubb som engagerar sig i alla åldrar.

Jag är en 47årig australiensare från Melbourne, gift med Sofia och vi har 2 fina barn, Samuel och Isabelle. Jag har en lång tävlingsbakgrund med spel på den skandinaviska touren och tidigare på Challenge Tour samt Australien Tour. Under min karriär har jag vunnit två tourtävlingar och haft flera topp tio placeringar.

Min Golf-filosofi är att på ett enkelt sätt utveckla varje individ efter sin ambition och förutsättningar både tekniskt och fysiskt. Jag vill att spelaren kan äga sin sving och få en bättre förståelse för hur den fungerar.

Jag använder mig av den senaste bollflyktsteknologin Trackman för att samla klubb- och boll data samt hjälper dig hitta rätt utrustning anpassad till just din sving.

Mera information om vad jag kan erbjuda i form av privatträning, gruppträning och kurser kommer senare. Hör gärna av er till mig redan nu om ni skulle ha funderingar eller frågor.

Jag ser framemot att träffa alla!

Dale Harris 

Head Golf Professional Tel: 0702-289787 E-mail: dale.harris@southerncrossgolf.se

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
BANAN STÄNGD 2021-01-21
Vill du vara funktionär? 2021-01-19
Nya Covid-19 regler 2021-01-14
Spela bordtennis i klubbhuset 2021-01-08
Autogiro på årsavgiften 2021-01-01