Drivingrange och våra övningsområden

På Gullbringa har vi en uppdaterad drivingrange med inglasade utslagsplatser med värme, nya fräscha utslagsmattor samt riktigt bra ranchbollar. Vi erbjuder våra medlemmar och gäster fina övningsområden där man kan träna närspel och puttning. Bredvid rangen har vi vårt övningsfält där man kan träna wedgar upp till ca 80 meter samt bunkrar. Vi har även två puttinggreener, en som ligger i anslutning till drivingrangen samt en uppe vid klubbhuset i närheten av första tee på Blå slinga.

Övningfält

Använd med fördel dina egna bollar men du får gärna använda rangebollar för att träna. Kom ihåg att laga torvor och nedslagsmärken samt kratta bunkern när du tränat klart. 

Drivingrange

Rangen är helt kontantfri. Man kan endast betala med kort (Visa & Mastercard) i apparaten och med Monyx App, samt med GGCC rangekort.

Det finns två olika rangekort:

1) "Range Årskort 3000". Spelar du mycket så lönar det sig att köpa ett "Årskort" på rangen. Kortet är laddat med bollar för 3000 kr. Tar bollarna mot förmodan slut kan du för endast 500 kr ladda på bollar till ett värde av 2000 kr ytterligare. Detta är personlig och får ej överlåtas. Vid "langning" av bollar har klubben rätt att spärra kortet. Årskortet är giltigt till dess att vi stänger rangen, längst till 2022-12-31. Förlorar du ditt rangekort så kontakta kansliet utan dröjsmål.

Icke medlem: 1.950:-

Medlemserbjudande: 1.550:-

Silvermedlemmar får dessutom ännu mer rabatt och betalar 1.350:-

 

2) "Range Money". Spelar du lite så kan du köpa ett rangekort "Money" och ladda på valfritt belopp. Rangekortet kostar 50 kr och fungerar i många år. Money rangekort är ej personligt, dvs du kan dela med dig till nära och kära. Som medlem i GGCC får du 10% extra när du laddar på ditt rangekort, gäller alla medlemsformer.

Ni köper drivingrangekorten i kansliet. MEN har ni redan idag ett befintligt befintligt rangekort från förra året och vill ladda på så behöver ni inte göra detta på plats i kansliet. Fyll bara i detta formulär så fixar vi så allt är klart. Klicka HÄR.

Swisha sedan till:123 355 3898 eller betala i kansli/reception, tack.