PRAMA GYM - det första i Sverige!

Här tränar du kroppen för att förbättra din golf och säkerställa en lång golfkarriär!

Fysträning på Gullbringa!

Prama är namnet på ett träningskoncept där man med enkla medel utmanar sig själv i både styrke och konditionsövningar. Det är ett innovativt träningsformat där interaktiva träningsstationer varvas med teknik och är uppbyggt för cirkelträning. Cirkelträning innebär att vid varje träningstillfälle så är det stationer med olika övningar där man under en kort tid jobbar intensivt för att sedan gå vidare till nästa station. Detta är en mycket skonsam träningsform som passar alla åldrar och man tränar utifrån sin egen takt och förmåga. Syftet är främst att träna upp sin kondition, styrka och ett allmänt välmående. Rummet är byggt med olika stationer där träning, musik och ljus varvas.

Nyfiken på hur det kan se ut? Spana in videon från företaget som startade Prama konceptet: https://youtu.be/rHb_n8U8yFI.

Träna med oss

Vi erbjuder gruppträning för alla, oavsett vilken nivå du är på. Vi har träningsgrupper flera gånger i veckan med erfarna Prama instruktörer som planerar och går igenom övningarna så att alla känner sig bekväma med hur och vad man gör. Vi som håller i gruppträningarna är Linnea, Börje, Anna och Johanna som har lång erfarenhet från golf och träning.

Man kan använda gymmet för att träna på egen hand men vi rekommenderar att man börjar träna i våra gruppträningar för att praktiskt uppleva hur tekniken och tanken med Prama fungerar och att göra rörelserna rätt från början.

  

Medlemsrabatt

Är du medlem i Gullbringa Golf & Country Club får du rabatt. Gäller alla medlemskategorier, dvs även Country medlemmar och Passiva medlemmar. För att ni ska få rabatten är det viktigt att ni vid bokning talar om att ni är medlem i GGCC.

 

Prislista 2022

  Medlem GGCC Ej Medlem GGCC  
Prama gruppträning 60:-/tillfälle 120:-/tillfälle Träning med instruktör.
Årskort gruppträning samt egen träning* 995:-/kalenderår *medlemskap krävs Träning med eller utan instruktör. 
       
Användning av gymmet 150:-/tim 300:-/tim Ej med instruktör, kontakta kansli för bokning.
       

* Medlemskap krävs för denna rabatterade träning. Medlemskap finns från 850 kr/år. OBS vi kan inte alltid garantera ledarledda pass.

 

Hur betalar jag?

Du kan betala din träning antingen hos kansliet, via Swish eller via Bankgiro. Gör du din betalning digitalt, tänk på att betalningen ska vara hos oss innan första träningstillfället samt att du behöver ange ditt namn tillsammans med ordet Prama.

Swish: 123 355 3898 (Uppge namn+Prama)
Bankgiro: 238-7553 (Uppge namn+Prama)

 

Förhållningsregler

Regler för gymmet

För att vi alla ska trivas gäller följande:

  • Den dörrkod som du vid ”egen träning” fått får ej spridas.
  • Uppträd på ett sådant sätt att andra tränande inte störs.
  • Använd endast inneskor i lokalen (med inneskor menas skor som enbart används inomhus). Förbjudet att vara barfota.
  • Återställ vikter och redskap efter användning så att andra inte hindras i sin träning.
  • Torka alltid av använd utrustning när du är klar, så lämnar du över fräsch utrustning till den som kommer efter dig.
  • Medtag egen duschhandduk om du vill duscha på klubben.
  • Anmäl skador på lokal eller utrustning via mail: kansli@gullbringagolf.se
  • Åldersgräns 16 år utan vuxet sällskap, yngre med målsman.
  • Om du går hem sist – se till att datautrustningen till Prama utrustningen är avslagen (information finns vid utrustningen). Släck ljuset i Prama lokalen. Stäng dörrar och släck ljuset i klubbhusentrén. TACK!

Öppettider

Klubbhuset är öppet alla dagar i veckan mellan kl. 06.00-22.00.

Säkerhet

Tänk på att använda gymmet på ett sådant sätt att du inte skadar dig själv eller andra. Första Förbandslåda finns på hyllan mot herrarnas omklädningsrum. (Vit låda med grönt märke)

Det finns en hjärtstartare i klubbhuset (Tack för sponsringen Tandvårdsgruppen!), den är placerad till vänster om stor entrédörren när du går ut ur klubbhuset. Om något allvarligt händer ring 112.

Lokalen är kameraövervakad 24 timmar om dygnet men är EJ kopplad till ambulans.