Lunchen serveras mellan 11 - 16 V 16

Veckans pasta

Pasta:

Penne med kyckling, grädde, grönpeppar, purjolök och hyvlad grana padano 

 , 

Måndag

Fisk:

Gremoulata överbakad kummel med vitvinssås, smör och dillslungad potatis

 

Kött:

Småländska isterband med persiljestuvad potatis och grov senap

 

Tisdag

FISK

 

 

KÖTT:

Stekt rimmat sidfläsk med raggmunk och rårörda lingon eller löksås och kokt potatis

 

Onsdag

Fisk:

Pankostekt kummel med ceasarcremé, citron och dillkokt potatis 

 

Kött:

Grillad fläskfilé med parmensanrostad klyftpotatis samt het arrabiata 

 

Torsdag

Fisk:

Gullkrogens fisk och skaldjurssoppa med aioli och ört foccacia

 

Kött:

Cajunstekt fläskkarré med bbqsås, provecalé potatis och salt gurka

 

 

Fredag

Fisk:

Stekt färsk sejfilé med brynt smör, rödbetor, dill, pepparrot

 

Kött:

Kryddiga nötfärsbiffar med hari cortvert sallad och rödvinssås diablo

 

Lördag

Fisk:

Capresé överbakad torskfilé med basilikasmaksatt sandefjordsås

 

 

Kött:

Citron och svartpepparglaserat kycklingbröst, olivrostad potatis samt tomatvelouté

 

Söndag

Fisk:

Pesto gratinerad rödtunga med chevrésmaksatt vitvinssås 

 

Kött:

Timjan och rosmarinsmarinerad lammstek med rotfruktsgratäng och rostad vitlökssky

 

BORDSBOKNING: E-POST: gullkrogen@gullbringagolf.se