Lunchen serveras mellan 11 - 16 V 25

Veckans pasta

Pasta:

Tagliatelle med fläskfilé, ädelost, grädde, purjolök och hyvlad grana padano 

 , 

Måndag

FISK:

Gratinerad rödtunga med olivstompad potatis, kräftsås och syrade grönsaker

 

KÖTT:

Småländska isterband, persiljestuvad färskpotatis, rödbetor och grov senap

 

Tisdag

FISK:

Brödkryddad stekt kapkummel med dill och smörslungad nypotatis samt tartarsås

 

KÖTT:

Kryddiga färsbiffar med rödvinsås, inlagd gurka och cajunrostad klyftpotatis

Onsdag

FISK:

Smör och örtöverbakad laxfilé med rostade rotfrukter och syrlig sandefjordsås

 

KÖTT:

Chevré gratinerad kycklinbröst med pestocremé och sommrig potatissallad

Torsdag

Fisk:

Stekt anjovisrimmad sejfilé, sauce verté, citron och nypotatis

 

Kött:

Grillad kotlettrad med rostad paprikasås, saltgurka och råstekt purjopotatis

Fredag

Fisk:

MIDSOMMARAFTON STÄNGT 

Kiosken öppen  10-15

 

Kött:

 

Lördag

Fisk:

Stekt kummel grenoblé ( brynt smör, kapris, rödbetor, pepparrot, dill )  citron och färsk potatis

 

Kött:

Fetostfyllda högrevsburgare med provencalépotatis, rödvinssås diablo och aioli

 

Söndag

Fisk:

Ugnsbakad spätta med chablisås, purjo och fänkålscrudité och dillkokt nypotatis

 

Kött:

Mjukstekt fläskfilé med chevregratinerad potatisrösti, greönpepparsås

 

 

BORDSBOKNING: E-POST: gullkrogen@gullbringagolf.se