Lunchen serveras mellan 11 - 16 V 35

Veckans pasta

Pasta:

Penne med bacon, vitlök, grädde, purjo, toppad med grana padano

 ,  

Måndag

FISK:

Soltorkad tomat överbakad flundra med dillsås och smörslungad färskpotatis

 

KÖTT:

Grillad kotlettrad med rostad vitlöksvelouté, timjan och persiljepotatis samt inlagd gurka

Tisdag Lunchen serveras idag mellan 11-13,30 resten av dagen abonnerat

FISK:

Fiskcollagé med saffranssås, potatis och parmensanstomp och sauterad purjolök

 

KÖTT:

Stekt rimmat sidfläsk med raggmunk och rårörda lingon

Onsdag

FISK:

Pankostekt sejfilé med anjovis och pepparrotscremé och citron

 

 KÖTT:

Cajunstekt kycklingfilé med stråpotatis och grönpepparsås 

Torsdag

Fisk:

Ugnsbakad lax med rostade rotfrukter och syrlig sandefjordsås

 

Kött:

Pannbiff med brynt löksky, rårörda lingon och stekt färskpotatis

Fredag

Fisk:

Ört ugnsbakad torsk med skaldjurssås, syrad fänkål och dillpotatis

 

Kött:

Schnitsel med rödvinssås, rostad persiljepotatis, löksauterade gröna ärtor och citron

Lördag

Fisk:

Stekt kummel med hummer och saffransaioli, citron och potatispuré

 

Kött:

Vitlök och hickory marinerad karré med bbqsås och klyftpotatis 

Söndag

Fisk:

Pocherad flundra med chablisås, räkor och rostad fänkål

 

Kött:

Herrgårdstek med gräddsås, svartvinbärsgelé, pressgurka och råstekt potatis

 

 

BORDSBOKNING: E-POST: gullkrogen@gullbringagolf.se