Veckans meny på Gullkrogen 38

Veckans pasta

Penne med fläskfilé, paprika, grönpeppar, grädde, purjo, toppad med grana padano

Måndag

Fisk:

Aijvar överbakad rödtunga med syrlig vitvinssås och dill kokt färskpotatis

Kött:

Rimmad oxbringa med honungsrostade rotfrukter och pepparrotssås

Tisdag

Fisk:

Örtbakad torsk med skaldjurssås, brynta champinjoner och färskpotatisstomp

Kött:

Stekt rimmat sidfläsk med raggmunk och rårörda lingon

Onsdag

Fisk:

Brödstekt sejfilé med remoulad sås, citron och dill och smörslungad färskpotatis



Kött:

BBQ glaserad kotlettrad med rostad potatissallad och sås arrabiata

Torsdag

Fisk:

Soltorkad tomat överbakad laxfilé med örtrostad potatis samt syrlig dillsås



Kött:

Klassisk ärtsoppa med rimmad bog, köttkorv, grov senap samt pannkakor sylt och grädde

Fredag

Fisk:

Operaströmming med potatispuré, brynt smör och rårördalingon



Kött:

Heta nötfärsbiffar med såsdiablo, saltgurka och parmensanslungad klyftpotatis

Lördag

Fisk:

Gremoulata överbakad flundra med saffranssmaksatt kräftsås och dillpotatis



Kött:

Cajunstekt fläskfilé med stråpotatis, inlagd gurka och champinjon och sås provencalé

Söndag

Fisk:

Pestobakad kummel med palsternackssmaksatt vitvinssås och färskpotatis



Kött:

Herrgårdsstek med gräddsås, svartvinbärsgelé, pressgurka och purjopotatis

Gullkrogen på webben

Vi serverar god, vällagad mat tillagad på de bästa råvaror. Vi erbjuder dagens rätt, a la carte, kaffe, te, glass mm.

Läs mer
Öppetider

Ni kontaktar oss på telefon  0303-227026
alternativt skickar ett mejl till

gullkrogen@gullbringagolf.se

April, Maj, September 8-17

Juni, Juli, Augusti  månd-torsd 8-19, fre-sönd 8-17

Oktober 8-15