Veckans meny på Gullkrogen 37

Veckans pasta

Penne med räkor, chili, vitlök, grädde, purjo, toppad med grana padano

Måndag

Fisk:

Smörstekt flundra med tartarsås, citron och dillpotatis

Kött:

Biff ala Lindström med rödvinssås, persilje stekt färskpotatis och rårörda lingon

Tisdag

Fisk:

Tapenad överbakad rödtunga med parmensanskummad vitvinsås och stompad potatis

Kött:

Stekt rimmat sidfläsk med raggmunk och rårörda lingon

Onsdag

Fisk:

Laxfärserad spätta med cognacsmaksatt kräftsås och grönsaks och saffrans julienné



Kött:

Sotad kotlettrad med het BBQ sås, olivrostad färskpotatis och inlagd gurka

Torsdag

Fisk:

Panko och bryntsmörbakad torsk med syrlig vitvinssås och ört potatis



Kött:

Klassisk ärtsoppa med rimmad bog, köttkorv, grov senap samt pannkakor sylt och grädde

Fredag

Fisk:

Dill och dijonfyllda strömmingsflundror med brynt smör, rårörda lingon och potatispuré



Kött:

Svartpepparstekt fläskfilé med sås bourgogne ( bacon, smålök, champinjoner ) och råstekt timjanspotatis

Lördag

Fisk:

Stekt sej med pepparrotssmaksatt skagenröra, citron och färskpotatis



Kött:

Helgrillad kotlettrad med honungs rostade rotfrukter och dijonsenapssky

Söndag

Fisk:

Ugnsbakad flundra med chevresmaksatt vitvinssås samt purjo och fänkålscrudité



Kött:

Rökig högrev med rostad potatis, citrusaioli, balsamicosky och saltgurka

Gullkrogen på webben

Vi serverar god, vällagad mat tillagad på de bästa råvaror. Vi erbjuder dagens rätt, a la carte, kaffe, te, glass mm.

Läs mer
Öppetider

Ni kontaktar oss på telefon  0303-227026
alternativt skickar ett mejl till

gullkrogen@gullbringagolf.se

April, Maj, September 8-17

Juni, Juli, Augusti  månd-torsd 8-19, fre-sönd 8-17

Oktober 8-15