Veckans meny på Gullkrogen 36

Veckans pasta

Penne med kyckling, grädde, soltorkade tomater, purjo, toppad med grana padano

Måndag

Fisk:

Pankostekt flundra med dill och citrus crème, färskpotatis och citron

Kött:

Örtstekt kotlettrad med het soltorkad tomatsås, cajunrostad färskpotatis och inlagd gurka

Tisdag

Fisk:

Gratinerad rödtunga med syrlig paprikasås, potatis och gräslökstomp samt rostad purjo

Kött:

Stekt rimmat sidfläsk med raggmunk och rårörda lingon

Onsdag

Fisk:

Stekt sejfilé med gubbröra, citron och smörslungad färskpotatis



Kött:

Rödcurry kyckling, jordnötssås, sauterade grönsaker och jasminris

Torsdag

Fisk:

Capresé överbakad torskfilé med basilikasås och potatisbakelse



Kött:

Hemlagad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Fredag

Fisk:

Pesto bakad lax med vitvinssås och rostad potatis



Kött:

Nötfärsbiff med rödvinssås, aioli, bacon och potatisrösti samt saltgurka

Lördag

Fisk:

Fiskcollage med skaldjurssås, tryffelrostad blomkål och färskpotatis



Kött:

Cajunstekt fläskfilé med grönpepparsås och persilje rostad klyftpotatis

Söndag

Fisk:

Örtöverbakad rödtunga med vitlöksbrynta champinjoner och basilikasås



Kött:

Kalvfärsbiff med Dijon sky, parmensansmaksatt potatispuré och inlagd gurka

Gullkrogen på webben

Vi serverar god, vällagad mat tillagad på de bästa råvaror. Vi erbjuder dagens rätt, a la carte, kaffe, te, glass mm.

Läs mer
Öppetider

Ni kontaktar oss på telefon  0303-227026
alternativt skickar ett mejl till

gullkrogen@gullbringagolf.se

April, Maj, September 8-17

Juni, Juli, Augusti  månd-torsd 8-19, fre-sönd 8-17

Oktober 8-15